Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 61 m² without real estateU Nikolajky, Prague - Smíchov

U Nikolajky, Prague - SmíchovPublic transport less than a minute of walking • Lift • Parking
PriceCZK 8,500,000


Světlý byt 3+kk* 61 m2 s parkovacím stáním, 3 min od metra Anděl.

Klidný byt v 2. nadzemním patře s výtahem je situován do dvora zrekonstruovaného domu z roku 1932. Byt je po rekonstrukci v r. 2016, nová koupelna se sprchovým koutem, kuchyně s myčkou, pokoje s parketami, ostatní prostory dlažba. K bytu náleží prostorný sklep 2,4 m2 a vlastní parkovací stání na dvoře. Vytápění je ústřední, v dome je nový úsporný centrální kotel.

Výborná dostupnost autobusem 1 stanici anebo pěšky 8 min cca 500 m na Na Knížecí. V okolí je veškerá občanská vybavenost, obchody, školy, školky, park, zimní kluziště, sportoviště Mrázovka, pošta a úřady.

V bytě jsou velmi slušní nájemníci, s nájemní smlouvou platnou do března 2023. Rozhodnutí, zda nájemní smlouvu převezmete nebo ukončíte je poté na vás, každopádně nájemníci by rádi zůstali.

RK nevolat.

*Oficiálně je byt 2+kk + 1x menší pokoj 6,6 m2 s oknem, který může sloužit jako dětský pokoj, pracovna nebo prostorná šatna.

Bright 3 room* apartment 61 m2 with parking space, 3 min from metro Anděl.

Quiet apartment on the 2nd floor with elevator is situated into the courtyard of a renovated house from 1932. The apartment was renovated in 2016, new bathroom with shower, kitchen with dishwasher, rooms with parquet floors, other rooms tiled. The apartment has a spacious cellar of 2.4 m2 and its own parking space in the yard. The heating is central, the house has a new economical central boiler.

Excellent accessibility by bus 1 stop or walk 8 min approx. 500 m to Na Knížecí. In the vicinity there are all civic amenities, shops, schools, kindergartens, park, ice rink, sports field Mrázovka, post office and offices.

There are decent tenants in the apartment, with a lease valid until March 2023. The decision whether to take over or terminate the lease is then up to you, either way the tenants would like to stay.

*by the standard is the apartment 2 room with 1 smaller room 6.6 m2 with a window, which can serve as a children's room, study or spacious dressing room.

Property Characteristics

Listing ID727193
Layout3+kk
Available from31/08/2022
Floor2
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha61
Fully furnishedUnfurnished
ConditionVery good
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Cellar
Lift
Parking
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportSantoška
🚶 75 m (1 min)
Post officePraha 53
🚶 191 m (2 min)
ShopPotraviny
🚶 75 m (1 min)
Bank
🚶 549 m (7 min)
RestaurantRestaurace a klub Santoška
🚶 90 m (1 min)
PharmacyNad Knížecí
🚶 277 m (3 min)
SchoolZákladní škola Santoška
🚶 165 m (2 min)
KindergardenMateřská škola Santoška
🚶 386 m (5 min)
Sports field
🚶 544 m (7 min)
Playground
🚶 169 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.