Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 50 m² without real estateChvalkovická, Prague - Horní Počernice

Chvalkovická, Prague - Horní PočernicePartially equipped
Monthly rentCZK 7,500

+ Service chargesCZK 2,000


Nabízím k pronájmu částečně zařízený podkrovní byt v RD v Horních Počernicích. Jedná se o světlý a prostorný byt (jednotlivé obývací části nejsou odděleny příčkami - jeden spojený obytný prostor cca. 45 m2 + jedno patro na spaní a jedno úložné patro). V bytě je kuchyně (včetně sporáku), vlastní sociální zařízení a navíc nabízíme možnost využívat společnou pračku ve sklepě domu. K domu patří zahrada, kterou je možné po dohodě užívat také. V případě zájmu je možné nabídnout parkovací místo na zahradě (jinak parkování na ulici). Prohlídka bytu je samozřejmě možná.

Nájem za pronájem bytu zahrnuje zálohu na vodu, plyn, odvoz odpadků, užívání zahrady atd. Samostatně se platí pouze záloha na elektrickou energii, která činní podle počtu osob 500 - 1000 Kč (jedná se o samostatný elektroměr).

Property Characteristics

Listing ID72561
LayoutStudio
Floor3
Užitná plocha50
Fully furnishedPartly
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.