Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 52 m² without real estateVrchlického, Jihlava - Jihlava, Vysočina Region

Vrchlického, Jihlava - Jihlava, Vysočina RegionPublic transport less than a minute of walking • Partially equipped • Parking
Monthly rentCZK 12,500

+ Service chargesCZK 2,000
+ Refundable depositCZK 20,000


Výhradně k dlouhodobému pronájmu slušným nájemníkům nabízím byt 2+1 ve 4. patře bytového domu na ulici Vrchlického 2496/55 v Jihlavě (bez výtahu). Celková podlahová plocha bytu je 51 m2. Celý byt je nově bíle vymalován – některé fotografie byly pořízeny ještě před vymalováním.

Byt je dostupný od srpna 2022.

Další foto zde: https://drive.google.com/drive/folders/10MUFqlwe_WfrjJx0Wrbb9G7VNDCQyMdf?usp=sharing

Cena nájmu je 12 000,- Kč měsíčně. V této ceně nejsou započítány platby za energie a další služby. Odběr elektřiny a plynu si nájemce přepíše na sebe. Odběr vody a tepla přepsat možné není, z toho důvodu bude nájemce pronajímateli měsíčně skládat zálohu za tyto služby. Dle předchozích nájemníků (2 dospělí a dítě) lze určit, že platby za energie jsou maximálně 2 000,- Kč měsíčně.

V bytě i v celém domě je zakázáno kouřit. Děti nejsou problém. Domácí zvířata při respektování pravidel čistoty atd. rovněž nejsou překážkou. Nabízím možnost zapsání trvalého bydliště. Požaduji kauci ve výši 2 měsíčních nájmů.

Popis místností a vybavení

Vstupní dveře vedou do chodby, která propojuje celý byt. Z chodby se přímo vstupuje do kuchyně. Z chodby se dále vstupuje do koupelny a na toaletu – místnosti jsou odděleny.

Z chodby se dále vstupuje do jednoho ze dvou pokojů. Do druhého pokoje je vstup z kuchyně, zároveň je průchod i mezi oběma pokoji. V ložnici je velká šatní skříň. Podlahy: chodba a kuchyň – plovoucí podlaha, pokoje – parkety, koupelna a toaleta – dlažba.

V koupelně je topení řešeno „žebříčkem“, dále je v koupelně vana se sprchou, samozřejmostí je místo připravené na připojení pračky.

Součástí bytu však nejsou postele, ani další nábytek.

Další vybavení a okolí domu

V celém domě byla před nedávnem vyměněna okna a zateplena střecha. Byt je z obou stran obklopen jinými byty, takže je velmi teplý. Vytápění je řešeno společnou kotelnou, která zároveň zajišťuje ohřev teplé vody. Na každém radiátoru v domě je umístěn měřič tepla, takže vyúčtování nákladů za vytápění je maximálně transparentní.

Byt nemá balkon, ale jeho součástí je vlastní sklep, dále kolárna společná pro celý dům a další úložné prostory v prostorech sušárny. Z boku domu je bezbariérový přístup, díky tomu je například v prostorech kolárny zaparkovat dětský kočárek.

Před domem je zastávka MHD, nemocnice, škola a další občanská vybavenost je velmi blízko. Za domem se nachází zatravněná plocha a dále malý park s lavičkami. V okolí domu je několik parkovišť určených výhradně obyvatelům.

Property Characteristics

Listing ID725414
Layout2+kk
Available from01/08/2022
Floor4
Building typeBrick
Užitná plocha52
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná

Additional information

Cellar
MHD 0 minutes on foot
Parking

What you will find nearby

Public transportPoliklinika
\uD83D\uDEB6 28 m (0 min)
Post officeJihlava 4
\uD83D\uDEB6 387 m (5 min)
ShopHorpo
\uD83D\uDEB6 433 m (5 min)
BankKomerční banka
\uD83D\uDE98 1,131 m (2 min)
RestaurantSpartak
\uD83D\uDEB6 457 m (5 min)
PharmacyDr. Max
\uD83D\uDEB6 158 m (2 min)
SchoolDomov mládeže
\uD83D\uDEB6 480 m (6 min)
KindergardenMŠ Mozaika
\uD83D\uDEB6 367 m (4 min)
Sports fieldBazén Evžena Rošického
\uD83D\uDE98 1,118 m (3 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 158 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.