Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 62 m² without real estateJihlava - Horní Kosov, Vysočina Region

Reserved
Jihlava - Horní Kosov, Vysočina RegionPublic transport 1 minute of walking • Equipped • Parking • Balcony 4.5 m² • Cellar 3 m²
Monthly rentCZK 14,000

+ Service chargesCZK 2,500
+ Utility chargesCZK 1,000
+ Refundable depositCZK 20,000


Byt nabízený k pronájmu se nachází ve 3. np novostavby bytového domu postaveného v jihozápadní části Jihlavy v lokalitě Horní Kosov v rámci developerského projektu Rezidence Buková.

Dispozičně je uspořádaný jako 2+kk s krásnou lodžií nabízející výhled do širokého okolí.

Podlahová plocha bytu je 61 m2. Z předsíně (7,6 m2) se vchází do obývacího pokoje (27,4 m2), ložnice (18,2 m2) a koupelny (1,5 m2). V obývacím pokoji, kde je kromě trojmístné sedačky s úložným prostorem, konferenčním stolkem a skříňky s televizí i jídelním stolem se židlemi dostatek prostoru pro další vybavení dle potřeb uživatele bytu – ať je to další skříňka, křeslo nebo třeba pracovní stůl. Kuchyňská linka, vybavená elektrickou pečící troubou, indukční varnou deskou a mikrovlnnou troubou, kde nechybí ani vysoká lednice s mrazákem, je od obývací části oddělena příčkou.

Druhou obytnou místnost (18,2 m2), do níž je vstup rovněž z předsíně, lze díky svému velkému prostoru a vybavení nábytkem využívat jako ložnici s obývacím pokojem. Nachází se zde jak dvoulůžko s nočními stolky, tak televizní skříňka s televizí a dvěma křesly a stejně jako v předsíni jsou i v ložnici velké šatní skříně s dostatkem úložných prostorů. Koupelna je sice společná s wc, ale nespornou výhodou je okno, které ji prosvětluje. Vybavena je dále sprchovým koutem, umyvadlovou a zrcadlovou skříňkou, ale i automatickou pračkou.

Vytápění bytu je zajišťováno podlahovým teplovodním topením.

Do bytu jsou přivedeny optické kabely, a tak podle požadavků uživatele bytu bude zprovozněn internet, kabelová televize i telefonní linka.

Příslušenstvím bytu je sklep (3 m2) v suterénu domu. Výhodou bydlení v této lokalitě je dostatek parkovacích míst v těsné blízkosti domu.

Vzhledem k vynikající občanské vybavenosti lokality, kdy nedaleko od domu je mateřská i základní škola, MHD, pošta, sportoviště, obchodní centrum a kavárna, je bydlení vhodné pro páry, rodinu s jedním dítětem, ale i studenty, kteří uvažují o dlouhodobém pronájmu.

Při uzavření nájemní smlouvy požadujeme složit vratnou kauci ve výši 20 000 Kč a první nájem se zálohami na poskytované služby v celkové výši 17 500 Kč (nájem 14 000 Kč, služby 2 500 Kč a elektřina 1 000 Kč).

V případě zájmu o pronájem mne neváhejte kontaktovat, ráda Vám zajistím prohlídku bytu a zodpovím všechny dotazy.

Property Characteristics

Listing ID835523
Layout2+kk
Available from01/05/2024
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha62
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Additional information

Balcony: 4.5 m²
Parking
Basement: 3 m²
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportHorní Kosov
🚶 96 m (1 min)
Post officeJihlava 5
🚶 132 m (2 min)
ShopLapek
🚶 143 m (2 min)
BankKomerční banka
🚘 3,280 m (6 min)
RestaurantSteak House Dolina
🚘 1,249 m (2 min)
PharmacyU Nemocnice
🚘 1,956 m (4 min)
SchoolZŠ Jarní
🚶 350 m (4 min)
KindergardenMŠ Mozaika
🚘 2,452 m (4 min)
Sports fieldBazén Evžena Rošického
🚘 2,032 m (4 min)
PlaygroundDětské hřiště Hellerův rybník
🚶 624 m (7 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.