Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 72 m² without real estateJihlavská, Prague - Michle

Jihlavská, Prague - MichleEquipped • Lift
PriceCZK 9,400,000


Prodej bytu 3+1, 72 m2, Praha 4 - Michle

Nabízím byt o dispozici 3+1. Jednotka se sestává z předsíně 4,6m2, obývacího pokoje cca 18m2 , ložnice 18m2, ve které je umístěna praktická šatna. Druhá ložnice měří cca 21,8m2. Kuchyň (6,6m2) vybavená kuchyňskou linkou se el. sklokeramickým sporákem, myčkou, vestavěnou pračkou a velkou americkou lednicí. Koupelna s umyvadlem, vanou a samostatným WC. Vytápění a ohřev vody zajištěn dálkově.

Okna v celém bytě jsou již po rekonstrukci. Jinak je byt ve stavu, který je určený pro další menší rekonstrukce a úpravy zcela podle představ nového majitele.

Byt se nachází v 1.NP cihlového domu, který je ve velmi dobrém stavu. Má nově zateplenou fasádu, je po rekonstrukci společných prostor, střechy, výtahu, stoupaček apod.

Lokalita je velmi příjemná, klidná, kompletní občanská vybavenost je v nejbližším okolí, a výborná je i dopravní dostupnost. Nemocnice, obchody, metro Budějovická do 3 minut chůze. Hned za domem je státní gymnázium Budějovická.

Property Characteristics

Listing ID720313
Layout3+1
Available from01/07/2022
Floor1
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha72
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.