Sale flat 2 bedroom • 57 m² bez realitky

Průmyslová, Hradec Králové, Královéhradecký RegionPublic transport less than a minute of walking • Equipped • Parking • Cellar

PriceCZK 4,290,000


Prodáme zrekonstruovaný byt 2+1 v centru HK ulice Průmyslova. S celkovou plochou cca 57 m2, byt je situován ve 2./5 NP cihlové budovy bez výtahu a je v osobním vlastnictví. K bytu náleží sklepní kóje cca 1.4 m2 a podíl na uzamykatelné místnosti (cca 16 m2), kterou noví majitelé společně s dalším jedním bytem mohou za účelem uskladnění osobních věcí nadále aktivně využívat.

Byt se prodává s kompletním zařízením. Postele, skříně, televize, pračka, sedačka atd atd. majitel si odnese pouze osobní věci. Je to vhodná investice pro další komerční pronájem. Nový majitel si koupí kompletně zařízen byt který může druhý den pronajmout za tržní nájemné aniž by cokoliv zařizoval. Byt je v OV a je bez zatížení jakoukoliv splátkou. Má čistý katastr. výpis. Důvod prodeje: Majitelka se stěhuje do jiného města a nic si se sebou neodnáší (krom osobních věcí)

Dům je v dobrém technickém stavu. Byl zateplen plášť budovy, okna jsou plastová, byly opraveny balkóny. Zastávka MHD je před domem, Nákup je možný v centru města v pěší vzdálenosti nebo v Lidlu cca 300m od domu.

Byt volný po dohodě

V případě zájmu volejte 604253528

Nebo pište na trutnov777@seznam.cz

RK nevolat! Přímý prodej.

Property Characteristics

Listing ID713598
Layout2 bedroom
Avaliable from4/1/2023
OwnershipPersonal
EPCG
Floor space57
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
Building typeBrick

Additional information

Cellar
MHD 0 minutes on foot
Parking

What you will find nearby