Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 122 m² without real estateKorunní, Prague - Vinohrady

Korunní, Prague - VinohradyPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Lift • Parking
PriceCZK 16,300,000


Popis nemovitosti

Prodej designového velkorysého bytu ve vyhledávané a oblíbené Korunní ulici, Praha 2, Vinohrady. Jednotka se nachází ve 2. podlaží plně zrekonstruované cihlové budovy s výtahem. Apartmán o celkové ploše 122 m2 byl při rekonstrukci z původního 3+kk upraven na 2+kk , nicméně se dá opět vrátit do původního stavu stavbou příčky v obývacím pokoji. Během rekonstrukce došlo k renovaci veškerých elektrických a plynových rozvodů. Nyní je byt tvořen vstupní chodbou, velkým obývacím pokojem s kuchyní o rozloze 64m2 s orientací do ulice Korunní, nadstandardně velkou koupelnou se sprchovým koutem a vanou, ložnice orientována do vnitrobloku a velká samostatná šatna. V bytě jsou použity velmi kvalitní materiály a dominují mu vysoké stropy. Ohřev vody a vytápění je zajištěn vlastním plynovým kotlem. K bytu náleží prostorný samostatný sklep cca 5m2. Parkování je možné v protější rezidenci za 3000,- Kč, smlouvu je možné přenechat. V lokalitě je kompletní občanská vybavenost, restaurace a kavárny, historická architektura, kulturní zařízení i zeleň – v dochozí vzdálenosti se nachází oblíbené parky Riegrovy sady a Grébovka (Havlíčkovy sady) a náměstí Jiřího z Poděbrad s populárním farmářským trhem a kavárnami.

Sale of a design generous apartment in the sought-after and popular Korunní Street, Prague 2, Vinohrady. The unit is located on the 2nd floor of a fully renovated brick building with an elevator. The apartment with a total area of ​​122m2 was reconstructed from two bedroom to one bedroom however, it can be returned to its original state by building a wall in the living room. During the reconstruction, all electrical and gas distribution systems were renovated. Now the apartment consists of an entrance hall, a large living room with a kitchen with an area of ​​64 square meters facing the street Korunní, an extra large bathroom with shower and bath, a bedroom facing the courtyard and very spacious separate dressing room. The apartment uses high quality materials and is dominated by high ceilings. Hot water and heating is provided by its own gas boiler. The apartment has a spacious separate cellar of about 5 m2. Parking is possible in the opposite residence for 3000 CZK, the contract can moved to the new owner. The locality has complete civic amenities, restaurants and cafes, historic architecture, cultural facilities and greenery - within walking distance there are popular parks Riegrovy sady and Grébovka (Havlíčkovy sady) and Jiriho z Podebrad square with a popular farmers' market and cafes.

Property Characteristics

Listing ID708769
Layout3+kk
Available from07/03/2022
Floor2
Building typeBrick
HeatingGas boiler
RisksPrověřit »
Užitná plocha122
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
ReconstructionComplete

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Cellar
Lift
Parking
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportPerunova
🚶 161 m (2 min)
Post officePraha 33
🚶 493 m (6 min)
ShopFrancerie
🚶 59 m (1 min)
BankČeská spořitelna
🚶 322 m (4 min)
RestaurantVinohradský pivovar
🚶 87 m (1 min)
PharmacyU Robina
🚶 325 m (4 min)
SchoolZŠ Perunova
🚶 187 m (2 min)
KindergardenKIDS Company Praha, s.r.o.
🚶 424 m (5 min)
Sports field
🚶 816 m (10 min)
Playground
🚶 232 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.