Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 100 m² bez realitkyNa Radosti, Prague - Zličín

Na Radosti, Prague - Zličín
PriceCZK 8,250,000


Nabízím úplně nový, luxusní, nikdy neobývaný byt v nejvyšším 5.patře novostavby bytového domu na Zličíně. Byt má cca 100m2 a je k tomu exkluzivní 135m2 terasa. Úžasný výhled na Prahu, klid, příroda. 5min. chůze je metro, ale i 2 obchodní centra a multikino. Letiště 10min. Byt má el.žaluzie na všech oknech, alarm, kabel TV, 10Mb internet, velká garáž na 2 vozy s možností uskladnění jízdních kol, lyží a pod. Vhodné pro velmi náročné či TOP managery.

I offer brand new, luxury, never uninhabited apartment on the top 5th floor new building apartment house in Zličín. The apartment is cca 100m2 and is exclusive to 135m2 terrace. An amazing view of Prague, peace, nature, 5 minutes of walk is the metro, 2 shopping malls and multiplex. Airport 10min. The apartment has electric. blinds on all windows, alarm, cable TV, internet, large garage for 2 cars with storage of bicycles, skis and the like.. Suitable for high and top executives.

Property Characteristics

Listing ID70860
Layout3+kk
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »
Floor space100
Floor5
Building typeBrick

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.