Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 76 m² without real estateJiránkova, Prague - Řepy

Jiránkova, Prague - ŘepyPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Lift • Parking
PriceCZK 7,999,990


Krásný prosluněný byt (ložnice a dětský pokoj situovaný na východ, obývací pokoj a kuchyně s jídelnou na západ) o velikosti 76,5 m2 v Praze Řepy se nachází v prvním patře. Byt zůstává částečně vybaven - kuchyňská linka, trouba se sporákem, vestavěné úložné prostory.

Chodba je nadstandardně vybavena šatnou a vestavěným úložným prostorem. Koupelna a WC jsou odděleny. Z obývacího pokoje je přístup na prostornou lodžii (6,5 m2). K bytu patří i komora ve stejném patře a sklepní koje v suterénu panelového domu.

Bytová jednotka je po rekonstrukci. Je zde zděné jádro, nové elektro rozvody a plastové stoupačky. Rekonstrukcí prošla i celá budova - zateplení, okna, nové výtahy, požární hlásiče a kamerový systém. V příštím roce proběhne zřízení fotovoltaiky a nové kotelny. Parkování je přímo na parkovišti před budovou.

Společné náklady pro tento byt činí 4.400,- Kč + elektřina.

Jedná se o lokalitu s výbornou občanskou vybaveností a dopravní dostupností. V blízkosti jsou i parky Ladronka, Obora Hvězda, Divoká Šárka nebo Prokopské údolí. K bytu je možné dokoupit i zahradu v nedaleké zahrádkářské kolonii (10 minut pěšky).

Beautiful sunny apartment (bedroom and children's room situated to the east, living room and kitchen with dining room to the west) of 76.5 m2 in Prague Řepy is located on the first floor. The apartment remains partially equipped - kitchen, oven with stove, built-in storage space. The corridor is luxuriously equipped with a dressing room and built-in storage space. Bathroom and toilet are separated. From the living room there is access to a spacious loggia (6.5 m2). The apartment also includes a storage room on the same floor and a cellar in the basement of a panel house.

The apartment unit is after reconstruction. There is a brick core, new electrical wiring and plastic risers. The whole building underwent reconstruction - insulation, windows, new elevators, fire detectors and camera system. Next year, photovoltaics and a new boiler room will be established. Parking is right in the parking lot in front of the building.

Common costs for this apartment are 4.400, - CZK + electricity.

It is a location with excellent civic amenities and transport accessibility. Nearby are also parks Ladronka, Obora Hvězda, Divoká Šárka or Prokopské údolí. The apartment can also be purchased a garden in a nearby gardening colony (10 minutes on foot).

Property Characteristics

Listing ID707756
Layout3+1
Available from04/04/2022
Floor1
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »
Užitná plocha76
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Additional information

Cellar
Parking
MHD 2 minutes on foot
Enclosed balcony
Lift

What you will find nearby

Public transportSlánská
🚶 148 m (2 min)
Post officePraha 618
🚶 171 m (2 min)
ShopBilla
🚶 296 m (4 min)
BankČeská spořitelna
🚶 194 m (2 min)
RestaurantTankárna
🚶 395 m (5 min)
PharmacyLékárna Podnecká
🚶 300 m (4 min)
SchoolZákladní škola generálporučíka Františka Peřiny
🚶 449 m (5 min)
KindergardenMateřská škola Socháňova
🚶 587 m (7 min)
Sports fieldCMKarting
🚘 4,541 m (8 min)
Playground
🚶 562 m (7 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.