Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 97 m² bez realitkyVrázova, Prague - Smíchov

Vrázova, Prague - SmíchovPublic transport 2 minutes of walking • Lift • Terrace 40 m²
Monthly rentCZK 24,000

+ Poplatky za službyCZK 6,000
+ Vratná kauceCZK 24,000


Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 2+1 v atraktivní lokalitě Praha 5 – Smíchov, v blízkosti metra Anděl, s perfektní dopravní dostupností (3 min. pěšky na metro, tram, bus) a přesto v klidné vedlejší ulici.

Výhodou je prémiová lokalita s vynikající občanskou vybaveností, možnostmi nákupů a zábavy (obchodní a zábavní centrum Nový Smíchov 5 minut od domu) a velká slunná terasa. Další výhodou jsou kauce pouze ve výši 1 měsíčního nájmu a pronájem bez provize zprostředkovateli, protože jsem přímý majitel. Byt bude k dispozici od 1.5.2023. Prohlídky možné od konce března.

Jedná se o krásný světlý byt, ideální pro 2 osoby, o celkové výměře 97,1 m2 (byt má výměru 57,1 m2 a terasa 40 m2). Byt se nachází v 5. nadzemním podlaží (posledním patře) funkcionalistické budovy ze 30. let 20. století po rekonstrukci společných prostor a výtahu. Samotný byt je ve výborném, udržovaném stavu (viz foto). Všechna okna v bytě i terasa jsou orientovány na západ, což je skvělé pro příjemné odpolední nebo večerní posezení.

Dispozice bytu (viz plánek): 2 pokoje (12,6 m2 + 15,4 m2), kuchyně (13,4 m2), předsíň (5 m2), koupelna s vanou (3,6 m2), samostatné WC (1,1 m2), komora a šatna (dohromady 6 m2) a terasa (40 m2). Na podlahách v bytě jsou kvalitní dubové parkety, případně dlažba (koupelna, WC, část podlahy pod kuchyňskou linkou). Byt se pronajímá nezařízený s výjimkou kuchyňské linky, elektrického sporáku s troubou a pračky (lednička je ve vlastnictví stávajících nájemníků) a vestavěných skříní v šatně a v komoře. Kuchyně je navíc vybavena novým elektrickým sporákem se sklokeramickou deskou a horkovzdušnou troubou značky Gorenje. Nábytek na fotkách není předmětem pronájmu.

Nájem: 24 000 CZK + zálohy na služby* 6000 CZK (pro 2 osoby), elektřina řešena převodem na nájemníka

*Zálohy na služby zahrnují: teplo pro vytápění, teplo pro ohřev TUV, studenou vodu a studenou vodu pro TUV, výtah, odpad, osvětlení a úklid společných prostor ad.

Další služby (internet, kabelová TV apod.) nejsou v poplatcích zahrnuty a je na uvážení nájemníka, zda si je zřídí nebo ne.

Kauce: 24 000 CZK

Provize: jsem přímý majitel, tedy neplatíte provizi

Písemná smlouva na 1 rok s možností dalšího prodloužení. V případě více zájemců si vyhrazuji právo dát přednost nejvyšší nabídce.

V bytě i celém domě je zákaz kouření. Byt je k pronájmu za uvedených podmínek bez možnosti chovu domácích zvířat (v opačném případě je toto k dalšímu jednání a samozřejmostí bude navýšená kauce).

Byt je ideální pro pár nebo 2 osoby na spolubydlení. Pro více informací nebo v případě zájmu o prohlídku mi napište na e-mail pronajem-smichov@seznam.cz nebo pošlete zprávu prostřednictvím webu. Budu ráda, pokud uvedete i informace o sobě, které podporují tvrzení, že budete skvělý nájemník. :)

I’m offering lovely 2+1 apartment (2-bedroom) in an attractive location of Prague 5 – Smíchov for a long-term rental. It‘s located within short walking distance from the Anděl metro station, with perfect availabity of various public transportation means (3 min. to metro, tram or bus station) and still in a quiet side street.

This beautiful apartment has a great advantage of premium location of Anděl with stand-out offering of shops, restaurants, cafés, services, entertainment and other amenities (the shopping and entertainment center Nový Smíchov is just 5 min walk away from the house). Other advantages of this apartment are large sunny terrace, security deposit of just 1 monthly rent and no commission to the realtor, as I’m the owner. The apartment will be available starting May 1st, 2023. Showings possible from end March.

It’s a lovely sunny apartment, ideal for 2 people, of 97.1 sq m overall area (57.1 sq m apartment plus 40 sq m terrace). It is located on the 5th floor above ground (last floor) of a renovated 1930s functionalist building with an elevator. The apartment is in an excellent, well-maintained condition (see pictures for more details). All windows as well as the terrace are West-facing, which is perfect for afternoon or evening enjoyment of the terrace.

The apartment set-up (see the drawing attached): 2 bedrooms (12.6 + 15.4 sq m), kitchen (13.4 sq m), entry hall (5 sq m), bathroom with a tub (3.6 sq m), WC (1.1 sq m), pantry and a closet (6 sq m combined) and terrace (40 sq m). Most of the apartment has hardwood parquette flooring, some parts have floor tiles (bathroom, WC, part of kitchen below the kitchenette). The apartment is unfurnished, except for the kitchenette, electric stow with oven and washing machine (the refrigerator belongs to current tenants), and shelf rack and wardrobe in the pantry and closet. The kitchen is equipped with brand new Gorenje electric glass-ceramic stow with hot-air oven. The furniture shown in photos is not available for rent.

Monthly rent: 24,000 CZK + other costs 6,000 CZK (per 2 people), electricity to be signed over to the tenant

*Other costs – water, heating, waste removal, cleaning of common areas in the building etc. (all utility costs except for electricity and internet/cable TV)

Deposit: 24,000 CZK

Commision: no commision, I’m the owner

Written contract for 1 year (in Czech), with possibility of further extension. In case of multiple interested parties I reserve the right to accept the highest bid.

The apartment and the whole house are non-smoking. The above-stated rental conditions exclude pets (otherwise subject to further negotiations and the deposit will be increased).

The apartment is ideal for a couple or 2 people to share. For more information or if you’re interested in a showing, please e-mail me to pronajem-smichov@seznam.cz or message me through this portal. Kindly share a bit about yourself and why you believe you’ll be a great tennant. :)

Property Characteristics

Listing ID703504
Layout2 bedroom
Available from01/05/2023
Floor5
Building typeBrick
Floor space97
Fully furnishedUnfurnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG

Additional information

Terrace/deck: 40 m²
MHD 2 minutes on foot
Lift

What you will find nearby

Public transportZborovská
\uD83D\uDEB6 188 m (2 min)
Post officePraha 5
\uD83D\uDEB6 540 m (6 min)
ShopMinimarket - Večerka
\uD83D\uDEB6 79 m (1 min)
BankModrá pyramida
\uD83D\uDEB6 149 m (2 min)
RestaurantThai Chefs
\uD83D\uDEB6 120 m (1 min)
PharmacyBenu
\uD83D\uDEB6 345 m (4 min)
SchoolZUŠ Štefánikova
\uD83D\uDEB6 568 m (7 min)
KindergardenMateřská škola
\uD83D\uDEB6 373 m (4 min)
Sports fieldLokal Blok
\uD83D\uDEB6 358 m (4 min)
PlaygroundAréna
\uD83D\uDEB6 484 m (6 min)

How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.