Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 22 m² without real estatejungmannova , Prague - Nové Město

jungmannova , Prague - Nové MěstoPublic transport less than a minute of walking • Equipped
Monthly rentCZK 7,490

+ Service chargesCZK 2,500
+ Refundable depositCZK 9,990


ATRAKTIVNÍ NABÍDKA HEZKÉHO BYDLENÍ V HISTORICKÉM CENTRU PRAHY - Nabízím dlouhodobý pronájem (min. na 1 rok-nejedná se o Airbnb) moderního apartmánu ve výborné lokalitě na Praze 1 - u Václavského náměstí, 1 minuta pěšky.Byt je po rekonstrukci v roce 2014. Apartmán je úplně vybaven, stačí se jen nastěhovat a bydlet. Apartmán má kuchyňský kout, kde je varná konev, mikrovlnka,lednice,moderní indukční vařič, kávovar. Dále pak vybavení tvoří barový pultík,2 postele s úložným prostorem, psací stůl se židlí a 2 prosklené skříně. K využití pračka, vysavač, koupelna s rohovou vanou, koupelnička se sprchovým koutem, wc - to vše je dohromady s dalšími 3 apartmány.Výhled do tichého dvora. Metro Můstek, Muzeum-pár minut pěšky, tramvaj Vodičkova před domem. Obchody Billa, Albert,dále Mc Donald, KFC v blízkosti domu,5 min. tramvají na AXA fitness a plavecký bazén a saunu.INTERNET V CENĚ. Jen dlouhodobě,seriozní zájemci, dám

potvrzení pro povolení k pobytu pro cizince, vše podloženo smlouvou. Kauce 1 nájem. Volné od 1.9.2020. Možno 1-2 osoby. Bez zvířat, nekuřáci.

I offer for rental nice apartment in the historical centrum of Prague 1. One minute by walk in the Wenceslav square. In the apartment is the kitchennete with water kettle, microwave, fridge, cooker and cofee maker. The room is furnished, has wardrobe, TV, 2 beds, table, chair, the bar table and the bars chairs. For using is also washmaschine and the hoover,bicycle in the cellar. 2 bathrooms and wc is also for other 3 apartments. The underground Mustek, Muzeum-1 minute by walk. A lot of restaurants, KFC, Mc Donalds, AXA fitness, sauna, swimming pool in the neighborhood. Only for longer habitation. 1 year is minimum-this is not Airbnb. Surety 1 mouth rent. I give the confirmation of residence permit. Thank you. Free from 1.9.2020. 1-2 person possible. No pets!!! No smokers!!

Property Characteristics

Listing ID69705
LayoutStudio
Floor3
Building typeBrick
ReconstructionComplete
Užitná plocha22
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
HeatingDistance

Additional information

MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportVodičkova
🚶 67 m (1 min)
Post officePraha 28
🚶 631 m (8 min)
ShopKrusta
🚶 76 m (1 min)
BankČeská spořitelna
🚶 32 m (0 min)
RestaurantHome Kitchen
🚶 79 m (1 min)
PharmacyPharma 2
🚶 221 m (3 min)
SchoolZákladní škola Vodičkova
🚶 171 m (2 min)
Kindergarden
🚶 697 m (8 min)
Sports fieldOasis City
🚶 507 m (6 min)
Playground
🚶 420 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.