Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 73 m² bez realitkyVolutova, Prague - Stodůlky

Volutova, Prague - Stodůlky
PriceCZK 4,200,000


Krásný, prostorný byt 2+kk se zasklenou lodžií, v 5 patře 12p. domu. V domě je recepce a v každém patře kamerový bezpečnostní systém. Byt se nachází v ulici Volutova a je orientován na východ. V bytě jsou plovoucí podlahy a dlažba, plastová okna, moderní kuchyňská linka, bezpečnostní dveře, vestavěné skříně, telefonní linka, internet a kabelová televize. Byt má krásnou koupelnu s hydromasážním sprchový koutem. Byt má zděné jádro. K bytu je i garážové stání.

Beautiful, spacious apartment 2 + kk with glazed balcony, in a 5 floor 12p. house. The house is a reception in each floor, CCTV security system. The apartment is located in the street Volutova and is oriented to the east. The apartment has floating floors and tiles, plastic windows, modern kitchen, security doors, built-in wardrobes, telephone line, internet and cable TV. Apartment has a beautiful bathroom with hydromassage shower. Apartment has a brick core. The apartment is a garage.

Property Characteristics

Listing ID66007
Layout2+kk
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »
Floor space73
Floor5
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.