Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent Studio • 25 m² without real estateSokolovská, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský Region

Sokolovská, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský RegionPublic transport less than a minute of walking • Equipped • Lift
Monthly rentCZK 6,300

+ Service chargesCZK 3,700
+ Refundable depositCZK 25,000


Nabízím k pronájmu zrekonstruovanou a vybavenou garsoniéru (1 + kk) v Ostravě-Porube na ulici Sokolovská (poblíž Vozovny) o výměře 25 m2. Byt je umístěný ve vyvýšeném přízemí. Jedná se o moderní, příjemné a prosvětlené obydlí.

Dům je po revitalizaci (plastová okna, zateplení). V letošním roce se bude dodělávat moderní a prostorná zasklená lodžie. Klidná a žádaná lokalita (výhled do klidné zahrady). Snadná dostupnost dálnice D1, MHD, obchodů (Globus, Albert), školy, školky, bazénu, Fakultní nemocnice Ostrava, VŠB-TU Ostrava.

Nájem činí 10 000 Kč, který zahrnuje zálohy (ve výši 3700 Kč) na studenou a teplou vodu, správu domu, úklid společných prostor, poplatky za TV, připojení k internetu (optický kabel) včetně rozšířené volby TV kanálů (PODA). Nájemce si hradí sám zálohy za elektrickou energii a s distribuční sítí si uzavírá smlouvu (cca 500 Kč).

Nájem zahrnuje vybavení bytu: moderní kuchyňská linka s indukční varnou deskou, sádrokartonové podhledy s moderním osvětlením, vestavěná lednice s mrazákem, vestavěná skříň, pračka se sušičkou, moderní koupelna s WC a sprchovým koutem, postel (letiště) se zdravotními matracemi, sklopný stůl pod oknem a židle, držák TV na stěnu, šatní skříň, předsíňová stěna a křeslo (ušák).

Nájemce uzavírá smlouvu na dobu určitou (půl roku) s možností automatického nebo písemného prodloužení. Pronajímatel vyžaduje ověření bezdlužnosti a bezúhonnosti (výpis z rejstříku trestů, výpis z databáze registru exekutora, výpis z insolvenčního rejstříku) a pojištění odpovědnosti za škodu.

Možnost odkoupení vybavení bytu (postel, šatní skříň, ušák, pračka se sušičkou – vše stáří 1,5 roku), čímž dojde ke snížení nájmu.

Zvířata NE. Kuřáci NE. Sklep ANO. Úschovna kol ANO.

Vratná kauce činí 25 tisíc Kč. Volný ihned.

Property Characteristics

Listing ID652600
LayoutStudio
Available from26/02/2021
Floor1
Building typePrefab concrete
Užitná plocha25
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
OwnershipCooperative
EPCD - Méně úsporná

Additional information

Cellar
Lift
Enclosed balcony
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportSlavíkova
\uD83D\uDEB6 70 m (1 min)
Post officeOstrava 34
\uD83D\uDEB6 224 m (3 min)
ShopHruška
\uD83D\uDEB6 39 m (0 min)
BankČeská spořitelna
\uD83D\uDEB6 255 m (3 min)
RestaurantLa Strada
\uD83D\uDEB6 544 m (7 min)
PharmacyU Ludmily
\uD83D\uDEB6 490 m (6 min)
SchoolKarla Pokorného
\uD83D\uDEB6 413 m (5 min)
KindergardenMateřská škola Sokolovská
\uD83D\uDEB6 527 m (6 min)
Sports field
\uD83D\uDE98 1,075 m (3 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 245 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.