Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 65 m² without real estatePříčná, Prague - Nové Město

Příčná, Prague - Nové MěstoPublic transport 2 minutes of walking • Lift
PriceCZK 10,900,000


Nadstandardně zrekonstruovaný nezařízený klasický byt s množstvím zachovaných původních architektonických prvků, nacházející se v 1. patře historického činžovního domu v těsné blízkosti Vodičkovy ulice, Národní Třídy, z druhé strany Karlova Náměstí a dále s pěší dostupností ke břehu Vltavy a k takzvané pražské Náplavce. Nejbližšími stanicemi MHD jsou tramvajová zastávka Vodičkova nebo stanice metra Karlovo Náměstí a Národní třída. Jedná se o ulici s plnou občanskou vybaveností v okolí, jakou jsou například školy a školky, množství obchodů a kvalitních restaurací, v pěší dostupnosti.

3D prohlídka zde: https://my.matterport.com/show/?m=gowSpUbbQYs

Interiér tvoří vstupní hala, prostorný obývací pokoj s přípravou pro kuchyň, samostatná toaleta s vytápěnou podlahou, hlavní koupelna s vanou a přípravou pro pračku se sušičkou, menší ložnice a hlavní ložnice s en-suite koupelnou se sprchovým koutem.

Na podlahách jsou kvalitní dřevěná prkna, původní dvoukřídlové dveře, velká okna, elektroboiler pro ohřev teplé vody. Vytápění na plyn.

Interiér 63 m2 + 2m2 sklepní kóje.

Superbly renovated unfurnished classic apartment with many preserved original architectural elements, located on the 1st floor of a historic apartment building near Vodičkova Street, Národní Třída, Charles Square on the other side and within walking distance to the Vltava bank and the so-called Prague Náplavka. The nearest public transport stations are the Vodičkova tram stop or the Karlovo Náměstí and Národní třída metro stations. It is a street with full civic amenities in the area, such as schools and kindergartens, many shops and quality restaurants, within walking distance.

3D tour: https://my.matterport.com/show/?m=gowSpUbbQYs

The interior consists of an entrance hall, spacious living room with preparation for the kitchen, separate toilet with heated floor, master bathroom with bath and preparation for washing machine with dryer, smaller bedroom and master bedroom with en-suite bathroom with shower.

The floors are quality wooden planks, original double doors, large windows, electric boiler for hot water heating. Gas heating.

Interior 63 m2 + 2m2 cellar.

Property Characteristics

Listing ID648872
Layout3+kk
Available from01/02/2021
Floor2
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha65
Fully furnishedUnfurnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Cellar
MHD 2 minutes on foot
Lift

What you will find nearby

Public transportVodičkova
🚶 208 m (2 min)
Post officePraha 28
🚶 545 m (7 min)
ShopŽabka
🚶 128 m (2 min)
BankČeská spořitelna
🚶 216 m (3 min)
RestaurantPříčný řez
🚶 20 m (0 min)
PharmacyCísařská lékárna
🚶 238 m (3 min)
SchoolZákladní škola Vodičkova
🚶 294 m (4 min)
KindergardenMateřská škola pro sluchově postižené Ječná
🚶 487 m (6 min)
Sports fieldTělocvičná jednota Sokol Pražský
🚶 483 m (6 min)
PlaygroundNa Rybníčku
🚶 424 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.