Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 63 m² bez realitkySousedíkova, Prague - Vysočany

Sousedíkova, Prague - VysočanyPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Garage • Cellar 4 m² • Loggia 4 m²
PriceCZK 7,600,000


Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt s dispozicí 2+kk v atraktivní lokalitě Nad Rokytkou. Východně orientovaný byt má rozlohu 63 m2 včetně lodžie 4 m2 s výhledem do zeleně, přístupné z obou pokojů. Z prostorné vstupní chodby vedou dveře do šatny s moderní vestavnou skříní, na toaletu pro hosty, dále do ložnice a přes dvoukřídlé prosklené dveře se vchází do obývacího pokoje. Prostorný obývací pokoj tvoří obývací část se třemi velkými okny a vstupem na lodžii. V rohu místnosti je vestavná kuchyňská linka s moderními spotřebiči Whirlpool (varná deska, trouba, mikrovlnka, myčka, digestoř, lednička s mrazničkou) a barový pultem s úložným prostorem. Ložnice s velkými okny má vlastní prostornou koupelnu s vanou a taktéž vlastní vstup na lodžii. Uvedená cena je za byt včetně praktického sklepa a parkovací stání v garáži, obojí je jen pár kroků od výtahu. Dům je situován v klidné a žádané lokalitě se soukromým vstupem na cyklostezku přímo naproti fitness louky u říčky Rokytky, kolem domu vede pouze chodníček pro pěší. Dostupnost do centra je velmi dobrá jak autem, tak i hromadnou dopravou, zastávka tramvaje je asi 3 minuty chůze od domu a zastávka metra je vzdálena cca 10 minut. V blízkosti je vlakové nádraží Praha - Libeň, nákupní centrum Galerie Harfa s řadou obchodů a restaurací a také O2 arena coby největší sportovní a kulturní stánek v Česku. Nedaleko domu najdete příjemné kavárny a restaurace, několik minut pěšky jsou supermarkety Albert a Žabka a ve výborné dojezdové vzdálenosti jsou i velká nákupní centra Letňany a Černý most. Prohlídky jsou možné a byt je k dispozici ihned, v případě dotazů se neváhejte ozvat.

We're offering a light and spacious single bedroom apartment (2+kk) in an attractive location Nad Rokytkou. This East-oriented apartment extends over 63sq meters including a 4sq meter balcony that is accessible from both rooms. Form a spacious hallway there is access to a storage room, a guest bathroom, a living room and a bedroom. The spacious living room includes a living area with three large windows and a balcony door. In the opposite corner there is a modern built in kitchen extending to a bar table. In the ceiling, there is a durable eyebolt for a hammock chair. The bedroom has it's own bathroom access and also a large window and a balcony door. A storage unit on ground floor and a parking space in the garage right next to the lift both belong to the apartment. The building is positioned in a quiet and very desired location with a private entrance to the cycling route and right next to the outdoor gym and field alongside the creek Rokytka. There is short travel time to the city center both by car and public transport, the tram stop is only 3 minute walk away, metro station is around 10 min away. Nearby, there is the shopping center Galerie Harfa with many stores, restaurants and sports and other amenities. Close by you can also find cosy restaurants and cafes, a few minutes walk away there is also an Albert supermarket.

Property Characteristics

Listing ID632592
Layout2+kk
Available from01/09/2023
Floor3
Building typeBrick
HeatingCentral
Floor space63
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
AgeUp to 10 years
RizikaPrověřit »

Additional information

Basement: 4 m²
Lift
MHD 3 minutes on foot
Loggia balcony: 4 m²
Garage

What you will find nearby

Public transportU Elektry
\uD83D\uDEB6 280 m (3 min)
Post officePraha 94
\uD83D\uDE98 1,728 m (4 min)
ShopBilla
\uD83D\uDEB6 531 m (6 min)
BankKomerční banka
\uD83D\uDE98 1,728 m (4 min)
Restauranthttps://www.stazionefelicita.cz/
\uD83D\uDE98 3,034 m (5 min)
PharmacyLékárna WPK
\uD83D\uDEB6 541 m (6 min)
SchoolCOPTH
\uD83D\uDE98 1,357 m (2 min)
KindergardenMateřská škola
\uD83D\uDE98 2,289 m (5 min)
Sports fieldBilliard klub Kolbenka
\uD83D\uDEB6 819 m (10 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 199 m (2 min)

How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.