Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent Studio • 33 m² bez realitkyKrakovská, Prague - Nové Město

Krakovská, Prague - Nové MěstoPublic transport 4 minutes of walking • Partially equipped
Monthly rentCZK 13,000

+ Poplatky za službyCZK 2,140
+ Vratná kauceCZK 15,140


Nabízím pronájem rekonstruovaného bytu 1+kk, 33 m2 + 3x3 m balkón v 2.NP bytového domu na Praze 1 - Václavské náměstí. Byt je situován do klidného vnitrobloku se zahradou, která je nájemníkům k dispozici, včetně možnosti pěstování rostlin a zeleniny! :) Domácí mazlíčcí vítáni

Byt je plně vybavený - kuchyňská linka včetně nádobí, sporák se sklokeramickou varnou deskou, digestoř, jídelní stůl, 2 židle, manželská postel, gauč, chladnička, mikrovlnná trouba kombinovaná s elektrickou troubou, v předsíni velká šatní skříň. V koupelně je vana, umyvadlo, toaleta. Podlahy jsou parkety a dlažba. Vytápění centrální a ohřev vody 80l el. boiler. Vybavení je možné po domluvě vyměnit za vlastní.

K dispozici od 1.3. 2021, Nájemné 15 140,- Kč (zahrnuje nájem, zálohy na služby a vodu, zálohy na elektřinu). Možnost převodu elektroměru na nájemníka. Kauce ve výši 1 nájmu s poplatky.

I am offering for rent a reconstructed apartment 1 + kk, 33 m2 + 3x3 m balcony on the 2nd floor of an apartment building in Prague 1 - Wenceslas Square. The apartment is situated towards a quiet courtyard with a garden, which is available to tenants, including the possibility of growing plants and vegetables! :) Pets are welcome.

The apartment is fully equipped - kitchen unit including utensils, ceramic hob, extractor hood, dining table, 2 chairs, double bed, couch, refrigerator, microwave combined with electric oven, large wardrobe in the hall. The bathroom has a bath, sink, toilet. The floors are parquet and tiles. Central heating and water heating 80l el. boiler. The equipment is possible to change for your own.

Available from 1.3. 2020, Rent CZK 15 140 (includes rent, advance payments for services and water, advance payments for electricity). The possibility of transferring the electricity meter to the tenant. Deposit of 1 rent with fees.

Property Characteristics

Listing ID631536
LayoutStudio
Available from01/03/2021
Floor2
Building typeBrick
HeatingCentral
Floor space33
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG

Additional information

Balcony
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportMuzeum
339 m (4 mins)
Post officeHlavní pošta
606 m (7 mins)
ShopPekařství Křupavý rohlíček
241 m (3 mins)
Bank
112 m (1 min)
RestaurantČerný baron
212 m (3 mins)
PharmacyLékárna Opletalova
273 m (3 mins)
SchoolAkademické gymnázium
530 m (6 mins)
KindergardenMateřská škola pro sluchově postižené Ječná
610 m (7 mins)
Sports fieldTělocvičná jednota Sokol Pražský
265 m (3 mins)
PlaygroundNa Rybníčku
517 m (6 mins)

How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.