This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • House
  • Other

Show all listings

Sale house Other • 245 m² bez realitky

Hostouň u Prahy, Středočeský RegionPartially equipped • Garage • Terrace

PriceCZK 15,900,000


Nabízíme k prodeji přízemní bezbariérový rodinný dům o třech bytových jednotkách.

Dům se nachází v obci Hostouň u Prahy, na rovinnatém pozemku o velikosti 1519 m2 v zástavbě novostaveb, které navazují na původní zástavbu. Přístup na pozemek je po asfaltové silnici ze severní strany, kde se zároveň nachází dvougaráž a venkovní parkovací stání na další tři vozy. Terasy domů jsou orientovány na jižní stranu. Pozemek je ze všech stran oplocen panelovo-betonovou zdí o výšce 150-200 cm. Dům je napojen na měststký vodovod, kanalizaci, plyn a elektřinu. Dům má třídu energetické náročnosti B - doloženo PENB. Dům nemá dokončenou finální vrstvu fasádní omítky - po dohodě možno barevně přizpůsobyt novému majiteli.

Dům je kolaudován v roce 2018. Hlavní dvě bytové jednotky na sebe navazují, jsou však plnohodnotně samostatné ( jedná se o dva rodinné domy, které jsou propojené střechou a základovou deskou, každý má svou vlastní obvodovou zeď a samostatný přístup - MOŽNOST INDIVIDUÁLNÍHO PRONÁJMU ).

Nad oběma bytovými jednotkami se nachází půdní prostor o velikosti cca 60 m2, který lze využít jako odkládací místo na sezóní věci, je zde instalována dřevěná podlaha a prostor je přístupný po žebříku z vnitřní chodby každého domu.

Každý dům má oddělenou zahradu - levá bytová jednotka ( LBJ ) s menší zahradou cca 250 m2 - pravá bytová jednotka ( PBJ ) má zahradu cca 750 m2, zde se zároveň nachází třetí bytová jednotka a to v samostatném domě pro hosty o velikosti 45 m2, s vlastní koupelnou a toaletou.

Každá bytová jednotka má vstup z obývacího pokoje na zastřešenou terasu, kde se nachází venkovní sezení.

Poznámky: dům je postaven z tvárnice Ytong o tloušťce 45 cm, ( bez nutnosti zateplení polysterénu ), bezpečnostní 9-komorová okna s trojsklem, vazníková konstrukce střechy, pálená taška Tondach, kompletní podlahové topení Rehau. V koupelnách a ložnicích jsou instalovány venkovní rolety, které místnost zcela zatmaví.

PBJ - 4 KK o velikosti 106 m2 ( ložnice se šatnou, dva dětské pokoje, koupelna se sprchovým koutem a vanou, samostatné WC s umyvadlem, technická místnost, kuchyně propojená s obývacím pokojem ) vše spojeno centrální chodbou, pokoje jsou neprůchozí - viz půdorys. Dům je vytápěn plynovým kotlem GEMINOX, který je napojený na podlahové topení a ohřev vody. V celém domě je instalována vinylová podlaha a kompletní nábytek dělaný na zakázku ( 3x vestavěné skříně, postel s nočními stolky, šatna, kuchyně). V kuchyni jsou instalovány spotřebiče značky Whirpool a to konkrétně: - vestavěná lednice s mrazákem - samostatný mrazák - indukční deska - trouba - mikrovlná trouba - myčka - klimatizace.

LBJ - 3 KK o velikosti 94 m2 ( 2x pokoj, koupelna se sprchovým koutem, vanou a toaletou, samostatné WC s umyvadlem, technická místnost, kuchyně a malá spíš navazují na obývací pokoj ) vše spojeno centrální chodbou, pokoje jsou neprůchozí - viz půdorys.

Dům je vytápěn plynovým kotlem GEMINOX, který je napojený na podlahové topení a ohřev vody. v Celém domě je instalováno linoleum. Kuchyně dělaná na zakázku se spotřebiči značky Mora.

pro bližší informace jsem jako majitel rád k dispozici na 773 614 714

(fotografie RD a půdorys možno zaslat emailem)

Property Characteristics

Listing ID626553
LayoutOther
Avaliable from10/1/2020
ConditionNew-build
EPCB
HeatingGas boiler
WaterFrom a public source
Floor space245
Fully furnishedPartly
Plot space1
Building typeLow-energy
AgeUp to 10 years
DesigneLuxurious
SewagePublic sewage

Additional information

Terrace
Garage
New-build

What you will find nearby