Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property to rent bez realitkyDolní Rokytnice, Rokytnice nad Jizerou - Dolní Rokytnice, Liberecký Region

Dolní Rokytnice, Rokytnice nad Jizerou - Dolní Rokytnice, Liberecký Region
Monthly rentCZK 0


Apartmány SKICENTRUM Studenov nabízejí komfortní ubytování přímo u lyžařských vleků Skiareálu Studenov v Rokytnici nad Jizerou. Stravování je možné ve vlastních kuchyňkách jednotlivých apartmánů. POPIS: Apartmá č. 1 dvoulůžkové apartmá + rozkládací pohovka, televize s kabelovým příjmem, WIFI připojení, plně vybavená kuchyňka (lednice, rychlovarná konvice, keramická varná deska, kávovar, mikrovlnná trouba)

sprchový kout, sociální zařízení. Apartmá č. 2 dvoulůžkové apartmá a rozkládací pohovka, televize s kabelovým příjmem, WIFI, plně vybavená kuchyňka (lednice, rychlovarná konvice, keramická varná deska, mikrovlnná trouba), sprchový kout, sociální zařízení. Apartmá č. 3 dvojlůžkové apartmá s rozkládací pohovkou, televize s kabelovým příjmem, WIFI, plně vybavená kuchyňka (lednice, rychlovarná konvice, keramická varná deska, mikrovlnná trouba), sprchový kout, sociální zařízení. Město Rokytnice nad Jizerou nabízí všechny druhy sportovišť a zábavy. Hlavně nabízí špičkové lyžování, turistiku a cykloturistiku. Nejznámější je Studenov (areál přímo u apartmánů) se rozkládá v nadmořské výšce 620 - 933 m. n. m. Rodinný areál opravdu pro všechny. Tady se naučí lyžovat, jezdit na pomách a kotvách skutečně každý! Je oblíben díky svým mírným a poměrně širokým svahům především u rodin s dětmi a snowboardistů. Jsou zde dva kotvové vleky, poma a dětský tyčový vlek, nedaleko je sedačková lanovka ve ski areálu Udatný. Modrou a červenou sjezdovku využijí lyžaři začátečníci, středně zdatní i pokročilí. Z konečné stanice LV 1000 je možné se napojit na běžeckou Krkonošskou magistrálu. V létě výchozí bod pro pěší turistiku a cykloturistiku. Koupaliště je vzdálené 5 km, nebo řeka Jizera 3 km. V obci je k dispozici sportovní hala s tenisovými kurty, posilovna, tenis, sauna, dále bowling, kuželna a koloběžky. Těšíme se na Vás u nás.

Property Characteristics

Listing ID612565

Additional information

MHD 2 minutes by car

What you will find nearby

Public transportRokytnice nad Jizerou, náměstí
1,030 m (2 mins)
Post officeRokytnice nad Jizerou 1
861 m (2 mins)
ShopTESCO
1,070 m (2 mins)
BankKomerční banka
1,011 m (2 mins)
RestaurantSnekolend
1,509 m (2 mins)
PharmacyMoje lékárna
1,356 m (2 mins)
SchoolZákladní umělecká škola
4,997 m (7 mins)
KindergardenMateřská škola
2,135 m (4 mins)
Sports fieldTJ Spartak - Sportovní hala
1,875 m (3 mins)
Playground
989 m (2 mins)

How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.