Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 54 m² bez realitky28. října, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský Region

28. října, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský RegionEquipped
Monthly rentCZK 12,000


Nabízím nadstandardní ubytování pro klidné a slušné studenty (POUZE nekuřákům, BEZ zvířat) ve dvou 2 lůžkových pokojích v bytě 2+1 v lokalitě Ostrava – Moravská Ostrava na ulici 28. října. Celý byt právě prochází kompletní rekonstrukcí (obklady, plovoucí podlahy, atd.). V pokojích budou nové židle, postele, skříně, stoly. Kuchyň nová, plně vybavená (nádobí atd.) a zařízená (myčka, trouba, sklokeramická deska, mikrovlnná trouba, lednička, mrazák). V koupelně bude sprchový kout a pračka. Na chodbě pak vestavná skříň. Celý byt bude připojen k vysokorychlostnímu internetu. Cena 3.000,- za osobu na měsíc; 5.500,- za měsíc v případě pronájmu celého pokoje jedné osobě. Možnost nastěhování od 1.3.2010

Občanská vybavenost: do 50m tramvajová i autobusová zastávka (Dům Energetiky); OU – Fakulta sociálních studií: 200m; VŠB-TU Ostrava Poruba 18min. (tramvají); na zastávku Stodolní 7min. (tramvají); Obchodní centrum Futurum/Multikino Cinestar: 400m; pošta: 300m; squash/spinning: 200m; kavárna, čajovna, restaurace, pizzerie, McD, KFC, atd. vše v okolí.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Property Characteristics

Listing ID60809
Layout2 bedroom
Floor5
Floor space54
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.