Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 131 m² without real estateVoskovcova, Prague - Hlubočepy

Voskovcova, Prague - HlubočepyPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Garage
PriceCZK 8,995,000


Exkluzivní nabídka výjimečné nemovitosti v cihlovém domě, který je umístěný ve velmi klidné ulici v žádané části Prahy – Barrandov.Nabídka přímo od majitele ,volejte 602 375 148, 606 620 397, email: michaelavavrinova@email.cz

Krásný byt 3+kk (o výměře 83,6 m2 + zastřešená terasa 48 m2 + zahrádka 45 m2) ze kterého je vstup na vlastní pozemek o výměře 93 m2 nabízí pohodlné komfortní bydlení.Měsíční náklady do SVJ fondu 5300kč

Byt disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem o rozloze 32,9 m2, ložnice mají výměru 15,7 m2 a 15,2 m2, vstupní hala 11,3 m2, samostatná toaleta a koupelna s velkým sprchovým koutem walk-in.

Byt je vhodný pro čtyřčlennou rodinu i s domácím mazlíčkem. Ze všech pokojů je výhled na vlastní zahrádku ,která je lemovaná vysokou betonovou zdí zajišťující soukromí. Tento druh bytové jednotky s předzahrádkou se již v nových bytových developerských projektech nevyskytuje.2x PS stání je přímo pod bytem.V tomto domě lze bez problému jeno i obě pronajmout a tím snížit náklady na poplatek za byt do SVJ skoro na nulu.

Posezení pod velkou zastřešenou terasou nabízí maximální soukromí. Tento prostor je možný také oddělit od zahrady skleněnou posuvnou stěnou a vytvořit tak další obytnou místnost.

Z větší části travnatá zahrada je orientovaná na jih a na západ a nabízí dostatek slunce po celý den. Na pozemku jak pod zastřešenou terasou tak i na nezastřešené části lze zapustit venkovní bazén.

Byt je vybaven klimatizací v každém pokoji, kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči, koupelna a toaleta je nově po rekonstrukci a má nové zařizovací předměty a velkoformátové obklady a dlažbu.

Úložné prostory zajišťuje komora/šatna v bytě a vestavěné skříně.

K bytu náleží výhradní užívací právo parkovacího stání a výhradní užívací právo ke garáži přímo v domě.

V blízkosti domu je Prokopské údolí a veškerá občanská vybavenost - základní školy, školky, dětská hřiště, pošta, knihovna, poliklinika, venkovní posilovna, aquapark a tenisová hala. Pro vše potřebné si můžete zajet do Metropole Zličín a příjemné chvíle s dobrým jídlem můžete strávit i na nedalekém Andělu. Výborná dostupnost do centra města a rychlé napojení na Pražský okruh.

Prodejní cena snížena na 8 995.000 Kč.

Property Characteristics

Listing ID604424
Layout3+kk
Available from15/06/2020
Floor1
Building typeBrick
HeatingDistance
DesigneLuxurious
Užitná plocha131
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
ReconstructionInterior
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace
Garage
MHD 4 minutes on foot
Lift
Front garden 93 m²

What you will find nearby

Public transportPražská čtvrť
🚶 316 m (4 min)
Post officePraha 52
🚘 1,344 m (4 min)
ShopKoloniál
🚶 472 m (6 min)
BankRaiffeisenbank
🚘 1,325 m (4 min)
RestaurantPizzerie Kaskáda
🚶 180 m (2 min)
PharmacyZAMZAM
🚘 1,324 m (5 min)
SchoolZákladní umělecká škola Music Art
🚶 409 m (5 min)
Kindergarden
🚶 618 m (7 min)
Sports field
🚶 764 m (9 min)
Playground
🚶 456 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.