Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 82 m² without real estateV.P.Čkalova, Prague - Bubeneč

V.P.Čkalova, Prague - Bubeneč
PriceCZK 6,580,000


 INVESTICE!! Prodám byt 3+kk (2+1), Praha 6 - Bubeneč/Dejvice, o výměře 82 m2, předposl. (3.) patro. Byt i dům jsou po kompletní rekonstrukci. PŘEVOD DO OSOBNÍHO VLASTNICTVÍ PŘÍŠTÍ MĚSÍC. Prosím NE RK!

Byt se nachází 5 min. chůze od stanic Hradčanská (A) a Dejvická (A). Byt má obývací pokoj (26m2) s arkýřem orientovaný do ulice na Z, obytnou kuchyň (24m2) na Z a ložnici (13m2) orientovanou na V do hezkého tichého dvora. Všechny pokoje jsou neprůchozí, přístupné z centrální haly. Dále je zde koupelna, samostatné WC a šatna/komora. V hale jsou šatní skříně a botník na míru. Kuchyň je kompletně vybavená. Nové bezpečnostní vstupní dveře. Byt nemá vlastní balkon, pouze společný balkon (se sousedem) přístupný z centrálního schodiště. Společně s bytem je možné postoupit parkovací stání nacházející se v podzemních garážích 3 min. chůze od domu (4000,- Kč/měsíc - nájem od obce). Byt je po kompletní nákladné rekonstrukci. K bytu patří sklep o rozloze 6m2. Minimální poplatky (cca 1600,- Kč za 2 osoby)- družstvo má ve vlastnictví velké nebytové prostory v suterénu domu (čajovna)a jeden byt 1+1 v přízemí domu. Po převodu budou tyto prostory součástí tzv. společných prostor. Velikost podílu na společných prostorách bude dána velikostí podlahové plochy bytu. Anuita 0. Dům je po rekonstrukci (výtah, střecha, fasáda, schodiště atd.) V červenci-srpnu 2008 bude podán návrh na převod bytu do osobního vlastnictví.

K nastěhování: 1/7/2008

 Beautiful flat (3 rooms) after an expensive reconstruction. 3rd floor, 82m2. Parking in a garage 3 min. walk from the flat. A lovely central location 15 minutes walk from the Prague castle.

Property Characteristics

Listing ID6004
Layout3+kk
OwnershipOther
RisksPrověřit »
Užitná plocha82
Floor4
Building typeOther

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.