Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 65 m² without real estateŠvihovská, Prague - Písnice

Švihovská, Prague - Písnice
PriceCZK 5,900,000


Nabízíme k prodeji příjemný a dispozičně dobře řešený byt 3+KK s balkónem a vlastním parkovacím stáním v Praze 4, ve staré Písnici. Jedná se o novostavbu z roku 2012.

Bytová jednotka se nachází v třetím nadzemním podlaží s orientací Sever/Východ a skládá se z předsíně (9,60m2), koupelny (4,35m2), samostatného WC (1,27m2), pokoje 1 (12,55m2), pokoje 2 (9,52m2) a obývacího pokoje s kuchyňským koutem (22,56m2) u nějž je balkón o rozměrech 5,70m2 s panoramatickým výhledem na celou Prahu. Okna jsou plastová, podlaha laminátová a dlažba. V kuchyňském koutě je vestavěná kuchyňská linka na míru. V ložnici a předsíni jsou vestavěné skříně, v předsíni jsou navíc podhledové skříně sloužící jako další odkládací prostory. Byt je nabízen včetně těchto vestavěných skříní a kuchyňské linky se spotřebiči.

Parkovací stání s uzamykatelnou závorou se nachází přímo pod okny kuchyně, viz foto.

Bytová jednotka se nachází ve velmi krásné a klidné části Prahy, která je vhodná zejména pro rodiny s dětmi a všechny co mají rádi přírodu a přátelské prostředí. Odpočinout a nabrat síly můžete procházkami Modřanskou roklí. V okolí jsou mateřské školky, základní školy, cyklostezky, jezdecké stáje, cukrárna, dětské hřiště s fit parkem. Dostupnost na nejbližší metro Chodov 10 minut. Pro řidiče je výhodou nájezd na Pražský okruh. Lokalita se nachází v docházkové vzdálenosti od plánované stavby metra D.

Odkaz na mapu: https://mapy.cz/s/gopapameca

Property Characteristics

Listing ID599268
Layout3+kk
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
Užitná plocha65
Available from17/03/2020
Floor3
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.