Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 124 m² without real estateNerudova, Brno - Veveří, Jihomoravský Region

Nerudova, Brno - Veveří, Jihomoravský RegionLift
PriceCZK 9,135,000


Nabízíme výjimečný byt 3+1+1 v jedinečné lokalitě. Jde o prostorově nadstandardní a velmi příjemný byt po zdařilé rekonstrukci, s třemi obytnými místnostmi, samostatnou kuchyní, velkou předsíní, moderním sociálním zařízením (WC samostatné) a prosklenou lodžií s panoramatickým výhledem v pátém ze sedmi nadzemních podlaží cihlového bytového domu s výtahem. V ceně bytu je kuchyňská linka, vč. vestavěných spotřebičů. Byt má podlahové vytápění, nové laminátové podlahy, samostatný ohřev teplé užitkové vody. K bytu náleží kromě lodžie i malý balkon orientovaný do uzavřeného vnitrobloku se vzrostlou zelení, velká sklepní kóje v suterénu domu, a spoluvlastnický podíl na společných částech domu, zastavěném pozemku a nádvoří domu.

Impozantní dům je dílem významného brněnského architekta Jindřicha Kumpošta, nachází se v klidné čtvrti v širším centru města, v sousedství několika vysokých škol, velké polikliniky, městského parku a rozlehlého parkoviště. Poskytuje všechny výhody blízkosti městského centra, dokonalou dopravní obslužnost, a velkorysé prostorové řešení vnitřní i vnější.

Property Characteristics

Listing ID595678
Layout3+1
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha124
Available from01/03/2020
Floor5
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.