This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Rent flat 2+kk • 49 m² bez realitky

Oty Bubeníčka, Prague - UhříněvesPublic transport 2 minutes of walking • Equipped • Lift • Terrace

Monthly rentCZK 18,000

Basic rentCZK 15,500
Utility feesCZK 2,500
Refundable security depositCZK 0

Nabízím úplně nový, kompletně vybavený byt k dlouhodobému pronájmu včetně veškerého příslušenství 2+kk/L o výměře 49m2, 5.NP novostavby z roku 2019, ulice Oty Bubeníčka, Praha 10 - Uhříněves. Byt je luxusně i kompletně zařízený a výborně dispozičně řešený. Pokoje v bytě jsou neprůchozí s možností vstupu na lodžii z obou pokojů. Je vybaven designovou a praktickou kuchyňskou linkou ve vysokém bílém lesku s vestavěnými spotřebiči (lednice, mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba, digestoř, myčka, sklo-keramická deska) a dále drobnými spotřebiči (varná konvice, tyčový mixér, odšťavňovač, aj.), včetně nového kompletního příslušenství vybavení kuchyně (nádobí, příbory, hrnce, pánve, naběračky, apod.).

Obývací pokoj je vybaven prostornou rozkládací sedačkou, konferenčním stolkem, kobercem, sedacím vakem a plnohodnotné obývací stěny s prakticky řešeným úložným prostorem a televizí.

V ložnici je umístěna postel, včetně příslušenství (matrace, peřiny, polštáře, povlečením, úložným prostorem prostřednictvím výsuvných zásuvek umístěných pod postelí, dále nočními stolky a lampičkami). V ložnici je k dispozici také 2x velká komoda, vestavěná posuvná skříň s policemi - možností zavěšení na ramínka a v neposlední řadě také velkým zrcadlem.

V předsíni je umístěn botník, zrcadlo, věšák a vstupní bezpečnostní dveře zn. Sapeli.

V komodě je k dispozici také pračka se sušičkou a dále úložným prostorem, žehlicím prknem, žehličkou a vysavačem.

K dispozici je také sklep, v rámci společných prostor kočárkárna a v případě zájmu také uzamykatelné venkovní parkovací stání v blízkosti domu.

Velmi dobrá občanská vybavenost (Česká pošta, potraviny Billa, restaurace, lékaři, Policie, vlakové nádraží, PID, Aquapalace Čestlice, D1, nákupní zóna Čestlice, Průhonický park, Dendrologická zahrada, aj.).

Volné ihned k nastěhování. BEZ PROVIZE.

Měsíční nájemné 15.500,- + 2.500,- poplatky vč. zálohy na energie.

RK nevolejte!

Property Characteristics

Listing ID595440
Layout2+kk
Avaliable from10/19/2020
Floor5
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
Floor space49
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCA

Additional information

Terrace
MHD 2 minutes on foot
Lift

What you will find nearby