Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property to rent without real estateBozkov, Bozkov - Bozkov, Liberecký Region

Bozkov, Bozkov - Bozkov, Liberecký RegionPublic transport 1 minute of walking
Monthly rentCZK 0


Srdečně Vás vítáme v našem rodinném penzionu Dřevěnka Bozkov, první zmínka v kronice se traduje k roku 1752. Ale to už tu mohl dávno stát. Tento původně hospodářský statek a hostinec je dnes zachovanou kulturní památkou, kterou si dědíme z generace na generaci a staráme se o její chod spolu s naší restaurací. Rodinný penzion a restaurace Dřevěnka je v samém centru obce s výhledem na překrásný barokní Kostel Navštívení Panny Marie a díky svému vzhledu dotváří návesní prostor. Dům představuje charakteristickou dominantu obce a tradiční centrum společenského života. Je hodnotným zástupcem venkovské architektury, nedílnou součástí urbanistického vývoje obce a také dokladem řemeslných technologií. Tato patrová stavba je unikátem v Podkrkonoší, které je typické svojí nízkopodlažní zástavbou.

Najdete nás v obci Bozkov v Podkrkonoší, nedaleko Českého ráje, nedaleko Krkonoš a Jizerských hor. V Bozkově máme turisticky velmi vyhlášené dolomitové jeskyně s největším podzemním jezerem v Čechách.

Celoročně Vám nabízíme útulné ubytování s celkovou kapacitou 22 lůžek v jednom 2-lůžkovém pokoji a pěti 4-lůžkových pokojích. V 2-lůžkovém pokoji (Zelený) se vyspíte na manželské posteli, ve 4-lůžkových pokojích (U Bohumila, U Lidušky, U Adolfa F., Pod věží, Severka) najdete manželskou postel a palandu. Kromě toho je každý pokoj zařízen televizí se satelitním příjmem a soukromou koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. V celém objektu jsme zajistili bezplatné WiFi připojení na internet.

Kromě odpočinku na pokojích mohou naši hosté využít k trávení příjemných chvil novou finskou saunu v odpočinkové místnosti s hernou a posilovnou nebo společenskou klenutou místnost (vinárna) s jídelním sezením nebo stylovou restauraci s velkoplošnou projekcí, kulečníkem a hřejivým krbem. Restaurace s kvalitní domácí stravou potěší Vaše chuťové pohárky. Dětičky se zahrají v koutku s hračkami nebo na dětském hřišti s houpačkami , kolotočem a skluzavkou v exteriéru.

Soukromá zahrada Vás vyláká ven zejména v pěkném počasí. Nadýcháte se čerstvého vzduchu, posedíte si na terase “pod kuželníkem“ společně s hosty restaurace a obsluhou nebo na soukromé zahradě pouze pro ubytované s krbem a ping-pong stolem, na grilu opečete masíčko a zeleninu. Večery kolem ohniska Vám navodí tu správnou dovolenkovou atmosféru. Kromě stolního tenisu si můžete zahrát i kulečník či zaházet šipky. A nově 150 metrů od Dřevěnky na bozkovském náměstí na sokolské zahradě obří trampolína pro všechny děti zdarma od našeho starosty. Cyklisté a lyžaři odloží své sportovní potřeby v úschovně a auta zaparkujete přímo u objektu.

Ideální strategická poloha penzionu Vás vyžene na toulky po bližším i vzdálenějším okolí. Nabízejí se rodinné procházky, naučná stezka údolím Vošmendy, kterou vyrobili naši bozkovský jeskyňáři, návštěva hradů, zámků, celého Českého Ráje, Jizerských Hor a Krkonoš a hlavně oblíbených dolomitových jeskyní se vstupem ve vzdálenosti jen 1 kilometr od Dřevěnky. Doporučujeme vyzkoušení Via Ferraty na Riegrově stezce, Riegrovu a Palackého stezku, výlet k Rozhlednám Kozákov,U Borovice, Černé Studnice a rozhledny Štěpánka(kde najdete i překrásné běžecké tratě 5 měsíců v roce se skvělými podmínky) . Muzeum drahých kamenů nebo krkonošských řemesel. ZOO a Babylon Liberec. Jen půl kilometru od nás se nachází víceúčelové sportovní hřiště pro děti a dospělé. Fanoušci zimních sportů si zamilují zasněžené svahy přilehlých středisek - Lyžařský areál Kamenec-Jablonec nad Jizerou, Lysá-Rokytnice, Nad Nádražím Semily, Paseky, Rejdice, Ski areál Kozákov, Šachty-Vysoké nad Jizerou a mnoho jiných.

Jak sami vidíte, skutečně každý si zde přijde na své! Věříme, že pobyt v Dřevěnce Bozkov si zapamatujete jako jeden z Vašich nejmilejších zážitků a opět se k nám rádi vrátíte! Těšíme se na Vaši návštěvu!

Property Characteristics

Listing ID592886

Additional information

MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportBozkov
🚶 155 m (2 min)
Post officeBozkov
🚶 206 m (2 min)
ShopCoop
🚘 3,490 m (4 min)
BankČeská spořitelna, Semily
🚘 7,853 m (8 min)
RestaurantDřevěnka
🚶 0 m (0 min)
PharmacyLékárna U České koruny
🚘 7,935 m (8 min)
SchoolZákladní škola Ivana Olbrachta
🚘 7,197 m (8 min)
KindergardenMateřská Škola Luční, Semily
🚘 8,920 m (10 min)
Sports fieldSportovní hala
🚘 7,913 m (9 min)
Playground
🚘 7,871 m (9 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.