Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Rovensko pod Troskami, Liberecký Region
recreational property to rent, 0 m², Rovensko pod Troskami, Liberecký Region
recreational property to rent, 0 m², Rovensko pod Troskami, Liberecký Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estateRovensko pod Troskami - Štěpánovice u Rovenska pod Troskami, Liberecký Region

Rovensko pod Troskami - Štěpánovice u Rovenska pod Troskami, Liberecký Region

chata za týden: léto 10.000 Kč

Learn More


Pronájem Chaty Rovensko pod Troskami v oblasti Český ráj: 3 ložnice, max. 5 osob.chata za týden: léto 10.000kč. V Českém ráji na vrcholku Boreckých skal, v lese, se nachází malá, útulná chatička, v které prostě chcete být... :-). Z terasy se díváte na hrad Trosky, užíváte si příjemného polostínu, které Vám nabízí prostředí smíšeného lesa. Tuhle stojí borovice, tady smrk, naproti břízka ani lesní kapradí nechybí. Snídaně, oběd i večeře za letního počasí bývají na terase velmi příjemné a zdárně se prodlužují. Díky skalám a výšce 360m je zde za horkých letních dnů, vždy cca o 5 stupňů méně než dole v městečku.

Procházky lesem v bezprostředním okolí, po vršku skal s těmi nejúchvatnějšími výhledy na hrad Trosky a nezapomenutelný západ slunce z vršku jedné z nejkrásnějších vyhlídek Českého ráje - vyhlídky Svatopluka Čecha - 50m od chaty.

Property Characteristics

NameChata na vrcholu Boreckých skal
Bedroom3 ložnice
TownRovensko pod Troskami
Wi-fine
Saunane
Dogs allowedano
Capacitymax. 5 osob
Cribne
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.