Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 5+kk • 290 m² bez realitkyLípová, Říčany - Strašín u Říčan, Středočeský Region

Lípová, Říčany - Strašín u Říčan, Středočeský RegionPartially equipped • Garage
PriceCZK 35,000,000


Nabízím k prodeji přízemní rodinný dům se zahradou v Říčanech u Prahy v ulici Lípová od Atelier Kunc Architects s dispozicemi 5+kk o celkové ploše 290 m². Dům byl kolaudován na podzim 2013 a je přpojen na veškeré inženýrské sítě (kanalizace, elektro, veřejný vodovod).

Dům je vytápěn moderním a úsporným tepelným čerpadlem Stiebel Eltron se 3 vrty s teplovodním podlahovým systémem. Dům má z větší části podlahu zhotovenou z litého terazza od firmy OMEGA99. V ostatních místnostech jsou použity kvalitní koberce. Plot do ulice a část fasády domu je obložena kamenným obkladem. Na venkovní terasy vč. kryté části je použito tropické dřevo.

Součástí domu je místnost se vzduchotechnikou kde je umístěn vnitřní vyhřívaný nerezový bazén s protiproudem velikosti 6x3 m od firmy BERNDORF BÄDERBAU osazen rakouskou technologii BWT. V bazénové místnosti na stěně použit přírodní travertin a voděodolná stěrka.

Hliníkové okna zasklené izolačním trojsklem a předokenní žaluzie jsou samozřejmostí. Součástí domu je venkovní kryté stání pro dvě auta, garáž pro další dva vozy je součástí domu, udržovaná zahrada s automatickou závlahou a robotickou sekačkou Husqvarna Automower.

Dům je situování v klidné residenční části Říčan ve staré zástavbě a blízkostí lesa. V případě zájmu volejte 603770945. RK prosím nevolat.

Property Characteristics

Listing ID590008
Layout5+kk
Available from01/09/2020
ConditionNew-build
EPCB
HeatingGeothermal
WaterFrom a public source
RizikaPrověřit »
Floor space290
Fully furnishedPartly
Plot space1,388
Building typeLow-energy
AgeUp to 10 years
DesigneLuxurious
SewagePublic sewage

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace
Garage

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.