Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 108 m² without real estateMladotova, Prague - Kolovraty

Mladotova, Prague - KolovratyPartially equipped • Garage
PriceCZK 6,450,000


Nabízíme prosvětlený (VJZ) mezonetový byt, ideální pro ty, kteří hledají klidné prostředí blízko přírody, ale zároveň v krátkém dojezdovém čase do centra Prahy (20 min vlakem).

- Byt se nachází ve viladomě s 6ti bytovými jednotkami a samostatnou garáží v přízemí.

- Příjemní sousedé.

- V prvním podlaží bytu se nachází samostatný pokoj (16m²), koupelna s vlastním oknem, záchod, šatna a obývací pokoj s kuchyní a jídelnou (37m²).

- V horním podlaží ja pak dělený pokoj (12m²) a pracovna s knihovnou na vstupní podestě. Garáž (18m²) i s extra místem před ní pro parkování a sklep (3,4m²).

- Orientace bytu je na východ-jih-západ. Z posezení na balkóně na jižní straně je výhled na kostelík sv. Ondřeje a pohled do korun vzrostlých stromů. Panoramatický výhled na Prahu vám krásně poskytne francouzské okno orientované na západní stranu od kuchyňské linky. Vaření v červáncích zaručeno.

- Dostupnost .......na vlak (trasa Praha-ČB) i bus MHD chůzí 6 min. Na Hlavní nádraží dojezd 23 min a autobusem na metro Háje 20 minut, obojí v rámci tarifu MHD Praha. Přímý odjezd na víkendy - není nutno zajíždět do Prahy. Uzel Pražský okruh - D1 cca 7min, Černý most cca 15min.

- Areál Mladotova, kde se byt nachází, je ideální jak pro rodiny s dětmi, tak i pro starší. Areál je z větší části oddělený od okolí historickou kamennou zdí původního statku a uvnitř, kromě zeleně, najdete hřiště pro nejmenší (pískoviště, prolejzačky..), hřiště s umělým povrchem na basket, či fotbálek. Taktéž je přímo v areálu dostatek parkovacích míst pro případné návštěvy.

- V Kolovratech, do 10 min. chůze, je škola, školka, domov důchodců, doktorka, lékárna, pošta, potraviny, 13 dětských hřišť, koupaliště, fitness, fotbalový stadion, tenis, sauna,

A k tomu ještě 25 km vycházkových okruhů přírodou, zkrášlující služby, 6 hospod a hřbitov. No prostě všechno.

- K nastěhování v březnu 2020.

- V rámci stávajícího družstva je v plánu převod bytu do osobního vlastnictví v horizontu 4let. Stávající družstevní podíl je úplně splacený.

This apartment is perfectly positioned for those, who want to live in a calm place, surrounded with nature, but close by the Prague city center. It is ideal for young families or busy working class. Spacious, mezonet apartment with a balcony, overlooking the historical St. Adrew´s church area. To watch the sunset over the city skilyne is amazing here. Apartment has its own garage+1parking in front and basement storage room.

The first floor includes bedroom (16m²), walk in closet, bathroom with a double bathtop, separate toilet room and a large living room with kitchen and dinning room with high ceiling (37m²).

Upper floor has an attic bedroom (24m²) with a separate sleeping room (or storrage).

- Balcony is situated to east-south and a french window from kitchen is to west side. Cooking while down sunset makes the perfect atmosphere.

- Transport convenience - by train to Prague (23min to central station) or bus to Háje (20 min.), walking distance to stations aprox. 6 minutes. Highway D1 is only 7 min. by car, or Černý most 15 minutes away.

- The villa house is situated in an area surrounded by a historical, stone wall. A lot of green areas with kids playground and benches. Ideal for families and older people. Parking for visitors in the back of the area.

- Kolovraty is a small Prague district, surrounded by 25km long walking nature paths. Bike trail connects with 5 km neighbor cities Říčany or Uhříněves.

10 min by walk is a school, kindergarten, doctor, post office, grocery, senior house, library, other playgrounds, fitness, football stadium, tennis, sauna or outdoor swimming pool.

- Available from March 2020.

- Cooperative apartment, fully paid.

Property Characteristics

Listing ID584132
Layout3+kk
Available from21/03/2020
Floor2
EPCD - Méně úsporná
RisksPrověřit »
Užitná plocha108
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building typeBrick
Age10 to 30 years

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Garage

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.