Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 418 m² bez realitkyHaškova, Zliv - Zliv u Českých Budějovic, Jihočeský Region

Haškova, Zliv - Zliv u Českých Budějovic, Jihočeský RegionGarage
PriceCZK 7,990,000


Dovolujeme si Vám nabídnout velkorysý rodinný dům se třemi bytovými jednotkami, který je situován na rozlehlém slunném pozemku, lemovaném vzrostlými keři, v klidné části krásného městečka Zliv, kousek od Hluboké nad Vltavou a Českých Budějovic.

K sousedům pozemek přiléhá vždy k jejich zahradám, což zaručuje úžasné soukromí. V přízemí domu nalezneme vstupní halu s krbem, schodiště dřevo/kov, samostatnou toaletu a dva samostatné byty 2+1, každý o výměře 80m2, se vstupní chodbou, krásně prosvětleným obývákem s přímým vstupem do zahrady, kuchyň s jídelnou, ložnici a koupelnu s vanou, sprchou a toaletou. Hlavní obytný prostor o výměře 181m2 je umístěn v patře, nabízí 3 ložnice, obývací pokoj se vstupem na balkón a kuchyň s jídelnou, koupelnu s vanou, sprchovým koutem a toaletou, samostatnou toaletu a šatnu.

Suterén domu obsahuje prádelnu, technickou místnost, tři sklady nebo prostory pro dílnu a garáž pro 2 automobily. Na střeše domu jsou instalovány panely pro ohřev vody. Na pozemku se nachází přední a zadní zahrada, pečlivě udržované, s ovocnými a okrasnými stromky a keři. Zděný zahradní domek cca 20m2 disponuje terasou a grilem. Na zahradě je vrtaná studně s kvalitní pitnou vodou.

Dům je napojen na všechny IS (elektřina 230V+380V, voda, dálkové zásobování teplem, kanalizace) a do všech bytů je rozvedena datová síť, připojená k internetu rychlostí až 40/40Mb/s.

Zliv disponuje plnou občanskou vybaveností, v blízkosti nabízené nemovitosti se nachází obchody, restaurace, cukrárna, lékaři, rehabilitace, lékárna, pošta, školka, škola, dětské hřiště, sportovní stadion, tenisové kurty, les, koupaliště, autobusová zastávka a vlakové nádraží.

Do města je blízko (vlakem České Budějovice 11min, Písek 32min a autem ČB 14min, Písek 29 min), přitom bydlíte v krásném klidném místě.

K domu je možné dokoupit zahradu / stavební parcelu o výměře 940m2.

Prohlídka domu je po dohodě možná kdykoliv.

Rezervační a kupní smlouvu, zajištění advokátní úschovy, vkladové řízení na katastru, protokolární předání nemovitosti a přepisy energií zajistíme prostřednictvím http://rehaklegal.cz/, případně dle dohody.

Property Characteristics

Listing ID583520
LayoutOther
Available from01/02/2020
ConditionVery good
EPCD
HeatingDistance
WaterFrom a public source
RizikaPrověřit »
Floor space418
Fully furnishedUnfurnished
Plot space1,310
Building typeBrick
Age10 to 30 years
DesigneLuxurious
SewagePublic sewage

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony
Garage
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.