Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 255 m² without real estateK Zastávce, Hrdějovice - Hrdějovice, Jihočeský Region

K Zastávce, Hrdějovice - Hrdějovice, Jihočeský RegionPublic transport less than a minute of walking • Parking • Cellar 75 m² • Terrace 15 m²
PriceCZK 8,290,000


Nabízím k prodeji prvorepublikovou vilu v Hrdějovicích u Českých Budějovic. Dům o užitné ploše 255 m² stojí na pozemku o velikosti 1 145 m² s parkovištěm a udržovanou zahradou.

Vila má čtyři podlaží, která jsou propojena centrálním prosvětleným schodištěm. Je celá podsklepená a vstup do domu je možný skrze prosklenou verandu nebo přímo ze zahrady.

Zvýšené přízemí domu a první patro obsahují samostatné bytové jednotky o dispozici 2+1 se vstupní halou a příslušenstvím. V obou patrech je koupelna a oddělená toaleta. V podkroví domu se nachází prostor, který je možný upravit jako samostatnou bytovou jednotku nebo ateliér, a na který navazuje střešní terasa s dřevěnou palubou a krásným výhledem do okolí.

Dům byl postaven v roce 1943 a první rekonstrukcí prošel v roce 1998, kdy proběhla výměna domovních instalací (elektrorozvody, voda, plyn a kanalizace), byl napojen na nové přípojky (elektro, obecní vodovod, plyn a kanalizace) a byla položena nová střešní krytina. Dům vytápí ústřední topení s kondenzačním plynovým kotlem a radiátory.

Pozemek se nachází v klidné obci u Českých Budějovic. V Hrdějovicích je mateřská i základní škola a v úpatí ulice je praktický obchod s potravinami. V dochází vzdálenosti je také několik restaurací a velké venkovní i vnitřní sportoviště. Centrum Českých Budějovic je snadno dostupné díky MHD a vlakové zastávce.

Property Characteristics

Listing ID823586
LayoutOther
Available from01/02/2024
ConditionGood
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha255
Fully furnishedUnfurnished
Plot space1,145
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace/deck: 15 m²
Parking
Basement: 75 m²
MHD 0 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportHrdějovice
🚶 23 m (0 min)
Post officeHrdějovice
🚶 716 m (9 min)
ShopMakro
🚘 1,711 m (3 min)
BankČeská spořitelna
🚘 3,917 m (8 min)
RestaurantU Kadleců
🚶 407 m (5 min)
PharmacyLékárna v Ternu s.r.o.
🚘 3,508 m (7 min)
School
🚶 832 m (10 min)
Kindergarden
🚶 604 m (7 min)
Sports field
🚘 4,749 m (6 min)
Playground
🚶 511 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.