Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 71 m² bez realitkySloupecká, Měchenice, Středočeský Region

Sloupecká, Měchenice, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 4,200,000


Nabízím k prodeji byt 2+kk s krásným výhledem v obci Měchenice o celkové rozloze 70,9 m2. Byt se nachází ve 3. NP, tj. nejvyšším patře malého cihlového bytového domu z roku 2009, přísluší k němu parkovací stání v uzavřeném dvoře. Celková výměra podlahové plochy bytu je 62,8 m2 (obytný pokoj s kuchyní 37 m2, ložnice 11,8 m2, koupelna s toaletou 6,7 m2, předsíň 4,7 m2, komora na patře 2,6 m2), výška stropů 2,73 m. Z obytného pokoje je vstup na balkón (8,1 m2). Energetická třída C – úsporný.

Byt je situovaný celkem do tří světových stran, přičemž nejteplejší jižní strana celoročně osvětluje oknem koupelnu, naopak severovýchodní strana dopřává balkónové straně v letních dnech příjemně slunce jen dopoledne. Velká okna spolu s prosklenými dveřmi v interiéru poskytují dostatek světla v celém bytě celoročně, konkrétně v koupelně ani v předsíni není nutné přes den používat umělé osvětlení. Topení je zajištěno elektrokotlem, teplou vodu zabezpečuje vlastní bojler. Kromě koupelny s dlažbou jsou podlahy z Marmolea, tzn., že celý byt je bez prahů. Prostorná koupelna s toaletou disponuje velkou vanou (265 l), kombinovaným topným žebříkem a dostatkem místa pro pračku, sušičku apod. Kuchyň zahrnuje kromě vestavných spotřebičů i pracovní plochu navíc v podobě „ostrůvku“. Výklenek v obytném pokoji je využit jako pracovna.

Byt je prodáván částečně vybaven kuchyní zařízenou spotřebiči (kombi lednice, myčka, sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, digestoř), ostatní vybavení po dohodě.

Dopravní dostupnost a občanská vybavenost:

Do 5 minut chůze se nachází zastávka pěti linek autobusů PID směr Praha (Smíchovské nádraží za 25 min), restaurace a cukrárna Fregatta, marina, benzínová pumpa, obecní úřad s kulturním sálem, Vinařský dvůr, přístaviště výletních parníků (přes léto trasa Praha-Slapy), praktický lékař, Měchenická pekárna, dva malé obchody se míšeným zbožím, fotbalové hřiště, tenisové kurty, dvě dětská hřiště, Bojovský potok

Do 10 minut lze pěšky dojít na vlakové nádraží (směr Praha – Hlavní nádraží nebo směr Dobříš)

Obec Měchenice získala stavební povolení pro výstavbu MŠ v roce 2020. Měchenice spadají pod ZŠ Davle, výstupní i nástupní zastávka školního autobusu je 2 min. chůze od domu.

Property Characteristics

Listing ID581118
Layout2+kk
Available from01/02/2020
Floor3
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
DesigneLuxurious
Floor space71
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC
HeatingElectric boiler

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.