Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Cottages and summer houses
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Recreational property for sale 1 bedroom • 66 m² bez realitkyMechová, Starý Plzenec - Sedlec u Starého Plzence, Plzeňský Region

Mechová, Starý Plzenec - Sedlec u Starého Plzence, Plzeňský Region
PriceCZK 1,100,000


Nabízíme k prodeji zděnou chatu/chalupu se zastavěnou plochou 66m2 na vlastním oploceném pozemku o výměře 366m2 v obci Starý Plzenec, katastrální území Sedlec u Starého Plzence.

Hezké a klidné místo nedaleko Plzně v krásné přírodě nedaleko řeky Úslavy.

Nemovitost se sestává z hlavní stavby, dále pak z vedlejší stavby - kůlny, skleníku, studny. V chalupě je zavedena elektřina, má přípojku vody, odpad je řešen betonovou žumpou.

Na pozemku jsou plodící keře – rybíz, angrešt, maliny, lesní jahody a ovocné stromy. Je zde i několik záhonů vhodných pro pěstování zeleniny.

Chalupa je částečně podsklepená a má půdní prostor. Do chalupy se vstupuje dlouhou chodbou, která má dveře z obou stran – druhými dveřmi se vylézá do zahrady. Z chodby vedou dvoje dveře. Jedny na WC a druhé do předsíně, kde se nacházejí schody na půdu, vlevo se vstupuje do menší kuchyně a vpravo do členitého obytného prostoru. Z obývací části se vchází do koupelny.

Včetně stávajícího vybavení.

Životní prostředí je na dobré úrovni – dostatek zeleně i poměrný klid. Lesy plné hub se nacházejí v bezprostřední blízkosti chalupy, nedaleko je Starý a Nový rybník vhodný k rybaření.

Pro bližší informace kontaktujte paní Romanu Ptákovou, tel

Property Characteristics

Listing ID580859
Layout1 bedroom
Available from28/10/2019
Building typeBrick
Floor space66
Fully furnishedUnfurnished
Plot space366
EPCG

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.