Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 4+kk • 131 m² bez realitkyNa Hruškách, Vejprnice - Vejprnice, Plzeňský Region

Na Hruškách, Vejprnice - Vejprnice, Plzeňský RegionPartially equipped • Garage
PriceCZK 5,690,000


Nabízím prodej krásného řadového rodinného domu ve Vejprnicích. Dům je postaven v klidné a bezpečné části obce, tvořené převážně novostavbami rodinných domů. V obci je veškerá občanská vybavenost - škola, školka, stanice MHD, vlaku, autobusu, několik obchodů, pošta, bankomat. Výborné napojení na dálnici D5, vzdálenost do Plzně – 2 km.

V přízemí domu se nachází předsíň se vstupem do garáže, komora, toaleta s umyvadlem, koupelna (která v současné době slouží jako sauna), kuchyňský kout se stylovým obývacím prostorem. Součástí tohoto prostoru jsou tři sádrokartonové předstěny s luxusní tapetou, ve kterých jsou umístěna světla. Kuchyňský kout tvoří luxusní lakovaná kuchyňská linka značky Schüller se zabudovanými spotřebiči značky Whirlpool.

Z obývacího pokoje je otevřené schodiště do patra. V prvním patře se nachází ložnice, pracovna, šatna, koupelna a velký dětský pokoj, který je možno rozdělit na dva menší. Pracovna je vybavena nábytkem na míru - dva pracovní stoly a vestavěná knihovna. V koupelně je velká vana, umyvadlo, WC, místo na pračku, plynový kotel značky BAXI a otopný žebřík. Vestavěný nábytek je součástí prodeje, ostatní vybavení dle dohody.

Z kuchyně se vychází rovnou na zahradu, která je orientována na jih. Na konci zahrady je umístěno posezení s krytou pergolou, která je vybavena elektřinou. Zahrada je osázena vzrostlými okrasnými stromy a keři. Před domem je zámková dlažba se dvěma parkovacími místy, které k domu náleží. V garáži jsou osazena vrata s el. pohonem na dálkové ovládání.

Nemovitost uspokojí náročnější klienty svým vkusným a kvalitním zařízením, kteří hledají hodnotnou nemovitost bez dalších investic. Zajímavá je také pro svůj vzdušný prostor, neboť rovná střecha zaručuje dostatek prostoru v horním patře.

Doporučuji prohlídku! RK nevolat!

Property Characteristics

Listing ID580715
Layout4+kk
Available from23/11/2019
ConditionNew-build
EPCD
HeatingGas boiler
WaterFrom a public source
RizikaPrověřit »
Floor space131
Fully furnishedPartly
Plot space191
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
DesigneLuxurious
SewagePublic sewage

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Garage

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.