Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 70 m² bez realitkyMochovská, Prague - Hloubětín

Mochovská, Prague - HloubětínPartially equipped
PriceCZK 5,250,000


Nabízím kompletně zrekonstruovaný, vzdušný byt 3+KK o výměře 70,4 m2 ve zvýšeném prvním podlaží cihlového domu v Hloubětíně. Byt se nachází v udržovaném domě v klidné části obce, pouze 3 minuty chůze od metra.

V rámci rekonstrukce byla upravena dispozice bytu. Obývací pokoj byl propojen s kuchyní a dále dvoukřídlými dveřmi s dětským pokojem. Tím vznikl velký užitný prostor pro každodenní rodinné setkávání. Útulná ložnice byla oddělena od zbytku bytu šatnou, která je přístupná z chodby. V obytných místnostech je jasanová plovoucí podlaha, kterou doplňují jasanové dýhované dveře.

Je zde nová kuchyňská linka Novel se spotřebiči (lednice, myčka, trouba, plynová varná deska). Koupelna byla vybavena nadstandardním sprchovým koutem, umyvadlem a místem pro pračku. Záchod s umyvadlem a bidetovou sprškou je samostatný. Na chodbě, v kuchyni, koupelně s WC jsou sjednoceny obklady i dlažba.

V bytě jsou plastová eurookna Vekra, nové elektrické i vodovodní rozvody, omítky. Orientace oken je na jih a sever, parapet je ca 2,4 m nad zemí. Součástí bytu jsou 2 sklepy o celkové rozloze 4,4 m2.

Dům má zrekonstruovanou střechu, rozvody vody, hlavní vchod a poštovní schránky. K využití je společná kočárkárna a dílna.

Veškerá občanská vybavenost v pěší vzdálenosti (Lidl, Kaufland, Penny, lékař, lékárna, školky a školy, tram, metro, bazén se slanou vodou, cyklostezky i pro inline brusle). V okolí je spousta zeleně.

RK nevolat!

Property Characteristics

Listing ID577662
Layout3+kk
Available from01/12/2019
Floor1
Building typeBrick
HeatingDistance
DesigneLuxurious
Floor space70
Fully furnishedPartly
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCG
ReconstructionInterior
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.