Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 781 m² bez realitkyDobrovolného, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský Region

Dobrovolného, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský Region
PriceCZK 6,600,000


Prodám rovinatý stavební pozemek v Roztokách u Prahy o rozloze 781m2 vhodný k výstavbě RD. Na pozemek přivedeny veškeré inženýrské sítě - voda, plyn, elektřina a kanalizace. Jedná se o jednu ze tří posledních staveních parcel v Roztokách, jinde již platí stavební uzávěra. Parcela aktuálně využívána jako zahrada s ovocnými stromy. Na parcele je dřevěná podsklepená bouda o dvou místnostech se zavedenou elektřinou, střecha eternitová. Chemické WC samostatně v přístavbě. Dále je na pozemku kolna 2x2 m pro zahradní vybavení. V místě veškerá občanská vybavenost - MŠ, ZŠ, lékař, Albert, Tesko, restaurace, bowling, ... Spojení do Prahy na Dejvickou bus 20 minut, vlak 14 minut.

Kolem pozemku je již nyní vybudován chodník a původní nezpevněná cesta, viz. foto, je nahrazována zámkovou dlažbou, vše těsně před dokončením na náklady města.

Property Characteristics

Listing ID576921
Fully furnishedUnfurnished
Plot typeHousing
Floor space781
Available from11/07/2020

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.