Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 32 m²Nad Popelkou, Prague - Smíchov

Reserved
Nad Popelkou, Prague - SmíchovPartially equipped
Monthly rentCZK 12,800

+ Poplatky za službyCZK 2,565
+ Vratná kauceCZK 15,365


Nabízím byt k pronájmu ve velmi klidné části Smíchova. Byt je po kompletní rekonstrukci a nově vybaven. Součástí je TV, kombinovaná lednice, varná deska, mirkrovlnná trouba, pračka. K domu náleží i zahrada a půda, kterou lze využívat. Byt se nachází v klidné a bezpečné lokalitě Praha 5 – Malvazinky, ulice Nad Popelkou. Jedná se o vilovou čtvrť na jednom ze 4 Smíchovských kopců. Skvělá dostupnost parkování a MHD (10 min. pešky od metra Anděl nebo tram, bus). Výborné sportovní a kulturní vyžití (tenis, hokej, beachvolejbal, nohejbal, běžečká dráha) v zelené zoně, vysoko nad Prahou.

I offer an apartment for rent in a very quiet part of Smichov. The apartment is after complete reconstruction and newly equipped. There is TV, combined fridge, hob, microwave, washing machine. The house has a garden and land, which can be used. The apartment is located in a quiet and safe location Prague 5 - Malvazinky, street Nad Popelkou. It is a residential area on one of the 4 Smichov Hills. Excellent access to parking and public transport (10 minutes walk from metro Andel or tram, bus). Excellent sports and cultural activities (tennis, hockey, beach volleyball, netball, cross-country track) in the green zone, high above Prague.

Property Characteristics

Listing ID575775
LayoutStudio
Available from03/10/2019
OwnershipPersonal
Floor space32
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.