Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 27 m² without real estateLidická, Prague - Smíchov

Reserved
Lidická, Prague - SmíchovPublic transport less than a minute of walking • Partially equipped
Monthly rentCZK 10,600

+ Service chargesCZK 1,300
+ Refundable depositCZK 11,900


L 41 Pronájem bytu 1+kk, 27 m2, 100 m od Anděla, Praha 5 Smíchov. Dům se nachází v atraktivní lokalitě v těsné blízkosti OC Nový Smíchov na metu B Anděl a na tramvajovém uzlu s výborným spojením do centra a všech směrů celé Prahy, včetně nočních linek. Obchody, multikina, restaurace, kavárny, pizzerie, fitness, polikliniky, živé Vltavské náplavky, Kinského zahrada. Útulný, světlý, perfektně čistý podkrovní byt se nachází ve 4. patře pavlačového domu bez výtahu (výtah v plánu 2021). Pavlač je situovaná do dvorů se vzrostlou zelení, je na ní velice příjemný pobyt.

V bytě je pokoj, kuchyňský kout, koupelna se sprchovým koutem a WC. Příjemnou a originální atmosféru poskytují zachované historické trámy v prostorách bytu a společných vstupních chodbách. V celém domě netolerujeme AirBnB, je tu klid a pohoda:). Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s varnou deskou, digestoří, lednicí s mrazákem a pračkou. Ve stropě pokoje jsou dvě střešní světlíková okna, další okno je situované na pavlač do vnitrobloku. V koupelně je osvětlená prostorná galerie, drobné doplňky, otopný žebřík. V pokoji je plovoucí podlaha, v koupelně dlažba. Vytápění je etážové plynové, ohřev teplé vody je v el. bojleru na tzv. noční proud. Možnost internetu ADSL nebo optický kabel, TV spol. antény. Měsíční nájemné je 10600 Kč pro jednu osobu (další osoba + 1000 Kč), poplatek za centrální vytápění je 600 Kč /měs. a poplatek za služby je 700 Kč za osobu/měsíc, jedná se o úhrady za vodné a stočné, odvoz domovního odpadu, úklid a osvětlení domu. Elektřina se převádí na nájemce, odhad je cca 600,-- Kč za měsíc. K nájmu se při podpisu smlouvy hradí vratná kauce ve výši jednoho nájmu a služeb. Jedná se o nájem přímo od majitele, bez provize. Ubytujeme pouze nekuřáky!, bez zvířátekt! VOd zájemců uvítám krátké představení, např. věk, druh zaměstnání, záměr s bydlením - od kdy a na jak dlouho bydlení plánujete, atd. Vaše otázky ráda zodpovím, mail a telefon nám usnadní komunikaci, ozvu se zpět. Budu se těšit na osobní setkání při prohlídce bytu.

Property Characteristics

Listing ID573926
LayoutStudio
Available from09/09/2019
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha27
Fully furnishedPartly
Floor4
Building typeBrick

Additional information

MHD 0 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportZborovská
🚶 25 m (0 min)
Post officePraha 5
🚶 389 m (5 min)
ShopBoulangerie de Paris
🚶 16 m (0 min)
BankModrá pyramida
🚶 169 m (2 min)
RestaurantProstor
🚶 26 m (0 min)
PharmacyBenu
🚶 271 m (3 min)
School
🚶 485 m (6 min)
Kindergarden
🚘 1,700 m (4 min)
Sports fieldErpet
🚘 1,562 m (5 min)
PlaygroundTime Out
🚶 625 m (8 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.