Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 5+kk • 143 m² bez realitkySmržová, Prague - Pitkovice

Smržová, Prague - PitkovicePartially equipped • Garage
PriceCZK 9,500,000


Rodinný řadový dům 5+kk o celkové výměře 143 m2 v Praze Pitkovicích. Novostavba z roku 2008. Před domem je zastřešené parkovací stání, garáž pro jedno auto a zahrada s venkovní terasou. V přízemí se nachází předsíň, kde po celé straně jsou úložné zašupovací skříně, místo na pračku, sušičku a plynový kotel, taktéž za posuvnými dveřmi, se vstupy na samostatnou toaletu a obývacího pokoje s kuchyňským koutem, z kterého je výhled okny do předzahrádky. Pod schody v obývacím pokoji je malý kumbál s policemi a plynový bojler, dvoje francouzské dveře na zahradu s plastovým bazénem 6x3 m, s posuvným zastřešením. Po schodech z obývacího pokoje vyjdeme do patra se čtyřmi pokoji a koupelnou s rohovou vanou a toaletou.

Dům se nachází v okrajové části Prahy, kousek od nájezdu na D1 v Průhonicích. V místě školka, restaurace, zastávka MHD, veškerá občanská vybavenost v sousední Uhříněvsi (další školka, dvě základní školy, vlak, lékárna, pobočka České spořitelny, obchody Norma a Penny, Billa ve výstavbě, několik restaurací, pošta a další, v Čestlicích OC Albert, Makro, Bauhaus, Hornbach, KIKA nábytek, HOP aréna, McDonald, KFC, Aqua Palace Praha ad., Lidl a ČSOB v Průhonicích. V Pitkovicích je nově vybudovaný park s příjemnou procházkou okolo rybníků a zeleně. Také tu jsou dvě dětská hřiště.

Property Characteristics

Listing ID573271
Layout5+kk
Available from02/01/2020
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
HeatingGas boiler
WaterFrom a public source
RizikaPrověřit »
Floor space143
Fully furnishedPartly
Plot space332
Floor2
Building typeBrick
DesigneStandard
SewagePublic sewage

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace
Garage

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.