Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 202 m² bez realitkyNa Pokraji, Kamenice - Štiřín, Středočeský Region

Na Pokraji, Kamenice - Štiřín, Středočeský RegionEquipped
PriceCZK 14,900,000


Příjemný vzdušný a světlý rodinný dům s překrásnou udržovanou zahradou a bazénem, stojí v rezidenční části obce, kousek od Prahy. Místo obklopené hlubokými lesy, na dohled od golfového hřiště a zámku Štiřín, poskytuje klid, veškeré služby, dostatek sportovních aktivit a rychlé spojení s Prahou autem i příměstskými autobusy.

Přízemí nabízí jihozápadně orientovaný obývací pokoj s krbem na dřevo, hostinskou ložnici, koupelnu se sprchovým koutem a velkou kuchyň s jídelnou rafinovaně umístěnou v proskleném výklenku. Dále je v přízemí prostorná spíž a vzdušná schodišťová hala a zimní zahrada. Celé přízemí je propojeno francouzkými okny s terasou. V patře jsou umístěny 2 ložnice, přičemž jedna může být rozdělena na dva dětské pokoje – z této ložnice je také vstup na balkon a do šatny. Dále je zde galerie, velká koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutam a dvěma umyvadly a druhá šatna, která patří k hlavní ložnici.

Místnosti prosvětlují velká okna. Na podlahách je plovoucí laminát a velkoformátová dlažba, povrch verandy a terasy je kamenný. Vytápění plynovým kotlem Junkers (podlahové topení v kombinaci s radiátory). Kuchyňská linka z masivu je vybavena vestavěnými spotřebiči. Na udržované zahradě se nachází bazén, studna, udírna a dílna. Parkování v podsklepené garáži a na 3 venkovních krytých místech.

Klidná rezidenční lokalita ideálně kombinuje blízkost přírody a dosah veškerých služeb. Mateřská a základní škola jsou vzdáleny 1,5 km, v obci je pošta, supermarket, lékárna, praktický lékař, cukrárna i restaurace. Sportovní vyžití si zde najdou příznivci golfu, cyklistiky, běhu, bruslení a hokeje. Nedaleko se buduje nové golfové hřiště PGA, hokejový stadion Popovice je vzdálen 7 minut jízdy. Autem je to na kraj Prahy 15 minut, příměstský autobus jezdí ke stanici metra linky C Budějovická.

Interiér 202 m2, zastavěná plocha 161 m2, zahrada 1051 m2, pozemek 1212 m2.

Property Characteristics

Listing ID573074
LayoutOther
Available from01/09/2019
Floor2
Building typeBrick
RizikaPrověřit »
Floor space202
Fully furnishedFully furnished
Plot space1,277
OwnershipPersonal
EPCC

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.