Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property to rent 2+kk • 66 m² bez realitkyJestřabí v Krkonoších, Liberecký Region

Jestřabí v Krkonoších, Liberecký RegionEquipped
Monthly rentCZK 8,000

+ Poplatky za službyCZK 2,000
+ Vratná kauceCZK 24,000


Utečte z města do krásné přírody na horách! Od dubna 2021 nabízíme k dlouhodobému pronájmu pro rekreační účely apartmán o velikosti 66 m2 v horské obci Jestřabí v Krkonoších. Jestřabí se nachází v Krkonošském národním parku cca 800 m.n.m.

Ideální pro rekreaci větší rodiny, protože je pohodlný až pro 6 lidí. Byt se nachází v prvním patře cihlového domu se 6 byty. Byt je plně vybaven a skládá se z chodby, koupelny (2 umyvadla, vana), oddělené WC, obývacího pokoje a ložnice. V obývacím pokoji je plně vybavený kuchyňský kout (lednice, mikrovlná trouba, myčka, varna deska, trouba, nádobí), jídelní kout, balkón s posezením a nádherným výhledem, dva rozkládací gauče, LCD televize. V ložnici je manželská postel a 2 palandy pro celkem 6 osob. K dispozici je také sklep a technická místnost pro uložení věcí. Topení radiátory napojenými na vlastní elektrokotel na dálkové ovládání. Parkovací stání přímo u domu.

Uvedená cena je za 1 měsíc. Poplatky podle způsobu využití.

Vyžití v létě i v zimě. Přímo u domu je menší sjezdovka a nástup na běžkařské trasy. Lyžařský areál Aldrov je vzdálen necelé 2 km.

Property Characteristics

Listing ID572658
Layout2+kk
Available from01/04/2021
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
ReconstructionComplete
WaterWater well
Floor space66
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCF
HeatingElectric boiler
DesigneStandard
SewageHome sewage treatment plan

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.