Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 1 bedroom • 1000 m² bez realitkyÚstí nad Orlicí - Kerhartice nad Orlicí, Pardubický Region

Reserved
Ústí nad Orlicí - Kerhartice nad Orlicí, Pardubický RegionEquipped
PriceCZK 450,000


Prodáváme chatu s dostatečně velkým atypickým pozemkem (cca 1000m2)orientovaným na jih, kde je klid a nádherný výhled. Po stranách pozemku jsou svahy se zelení a vzrostlými stromy (jabloně, třešně, švěstky, hrušeň, ořech, břízy, dub). Vedle pozemku jsou louky a les, nad a pod chatou příjemní sousedé :-) (pod námi dvě chaty a nad námi také dvě chaty, jinak nic). Jedlotlivé chaty jsou od sebe vzdáleny zhruba 30m a dělí je zeleň. Pozemkem vede cestička ke dvoum horním chatám, sousedé místo ní ale především využívají přístup po louce.

Místo je vhodné pro ty, kteří chtějí být blíž přírodě, trávit chvíle v zahradě a procházkami po okolí, v noci pozorovat hvězdy, které jsou jako na dlani a ráno snídat před chatou za rozbřesku prvních ranních paprsků.

V chatě (25m2) je zavedena pitná (a moc dobrá :-)) voda (dostupná v sezóně od března do listopadu podle mrazů), elektřina, splachovací záchod, sprcha, vybavená kuchyňka, velká lednice, krbová kamna k vytápění chaty, manželská postel, palandy a další nábytek. Přenecháme i základní nářadí a benzinovou sekačku na trávu, gril, pískoviště.

Je tu klid a krásně ☀️.

Od vlakové stanice Ústí nad Orlicí je to 15 minut pěšky. Parkovací stání je pod spodní chatou tj. asi 60m od pozemku, příjezd je možný i po louce přímo k pozemku.

Prosím pište jen vážní zájemci, děkuji ❤️.

Property Characteristics

Listing ID572020
Layout1 bedroom
Available from01/09/2019
Building typeWooden
Floor space1,000
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.