Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 3+kk • 400 m² bez realitkyKunčice - Kunčice u Nechanic, Královéhradecký Region

Kunčice - Kunčice u Nechanic, Královéhradecký RegionEquipped
PriceCZK 850,000


Zděná chata s dřevěnými balkony, eternitovou střechou a přistaveným zádveřím, které slouží jako vstup. Topení zajištěno kamny na tuhá paliva, elektrický rozvod 380/220, vlastní studna na užitkovou vodu, pitná voda není zavedena, kanalizace také ne. Odpadní voda svedena do jímky. Na pozemku je zaveden plynovod. Dále se na pozemku nachází venkovní sprcha, venkovní gril, ohniště, železná houpačka, několik tůjí, záhon s jahodami a asi 10 ovocných stromů.

Objekt se nachází v klidné rekreační oblasti na kraji obce, cca 10m od lesa. Má výhodnou polohu díky tomu, že do HK a Pardubic je to cca 15km. K objektu vede sdílená lesní cesta. Objekt sousedí se třemi dalšími pozemky. Cca 2km od pozemku se nachází krásný Hrádek u Nechanic. Objekt nemá číslo popisné, jen evidenční.

Místy opadaná venkovní omítka, především na venkovním schodišti. Přerostlé tůje. Zhroucený plot na jedné straně - opravu zajistí soused vlastnící stavební firmu. Odtrhává se přístavené zádveří - nutno strhnout a postavit nové, nebo vyřešit vstup jiným způsobem. Čerpadlo na užitkovou vodu je nefunkční - nutno vyměnit.

Property Characteristics

Listing ID570984
Layout3+kk
Available from14/08/2019
Building typeBrick
Floor space400
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCG

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.