Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 84 m² without real estatePadovská, Prague - Horní Měcholupy

Padovská, Prague - Horní MěcholupyPartially equipped • Lift • Garage
PriceCZK 6,500,000


RK NEKONTAKTOVAT - je to ztráta času pro vás i pro nás!!!

Velké garážové stání a zděný sklep v ceně!

Zveme Vás na prohlídku bytu 3+kk o celkové výměře 84,74 m2 (z toho 2 balkony s orientací V, Z - každý o velikosti 5,25 m2). Byt se nachází v posledním patře pětipodlažního bytového domu z roku 2006, v těsném sousedství lesoparku a Hostivařské přehrady na pomezí Horních Měcholup a Petrovic.

Dispozice bytu nabízí prostornou předsíň (8,82 m2), ze které je vstup do všech místností – obývacího pokoje s kuchyňským koutem (31,97 m2), ložnice (12,51 m2), dětského pokoje (13,15 m2), koupelny se sprchovým koutem (4,65 m2), WC (1,27 m2) a komory (1,87 m2). V ceně bytu je zahrnutý zděný sklep (3,89 m2) a nadstandardní parkovací stání v podzemním podlaží (viz foto v příloze). Nabízíme možnost dokoupení druhého garážového stání za cenu 350 tis. Kč.

Byt je k prodeji včetně nábytku na míru (kuchyňská linka zn. KORYNA, vestavěné skříně, obývací stěna zn. HANÁK) a kuchyňských spotřebičů (sklokeramická varná deska, digestoř, mikrovlnná trouba, elektrická trouba). Ostatní nábytek dle dohody. V ložnici a dětském pokoji jsou okna s izolačními trojskly. Ve všech místnostech jsou na oknech žaluzie a sítě proti hmyzu.

V okolí je veškerá občanská vybavenost (mateřské školy, základní školy, poliklinika, pošta, lékárna), široká nabídka sportovišť (tenisové kurty, volejbalové kurty, minigolf, fotbalová hřiště, golfové hřiště, plavecký bazén a další) i nákupních možností – Lidl, Billa, Penny, Albert; v blízké dojezdové vzdálenosti najdete Kaufland, Retail park Hornoměcholupská, OC Hostivař, OC Europark Štěrboholy, Fashion Outlet Arenu nebo OC Chodov.

Dopravní spojení je ideální - 5 min. chůze od domu se nachází autobusová zastávka Livornská (příp. Řepčická), ze které se autobusem dostanete za 10 min. na metro C – Háje, za 16 min. na metro A – Skalka, za 29 min. na metro B – Černý Most nebo za 31 min. na Smíchovské nádraží. Vlakové nádraží Horní Měcholupy je dostupné autobusem do 5 min. a nádraží Hostivař do 8 min.

V případě zájmu právní servis zajištěn.

Property Characteristics

Listing ID570643
Layout3+kk
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
HeatingDistance
RisksPrověřit »
Užitná plocha84
Fully furnishedPartly
Floor5
Building typeBrick
Age10 to 30 years
DesigneStandard

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Garage
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.