Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 54 m² without real estateNad Kajetánkou, Prague - Břevnov

Nad Kajetánkou, Prague - BřevnovEquipped
PriceCZK 5,300,000


Nabízím k prodeji byt o dispozici 2+kk v posledním 4. patře (bez výtahu) cihlového domu na Břevnově. Celková plocha bytu je 54 m2 (včetně balkonu, k bytu náleží i menší sklepní prostor, které není v ploše započítáno). Dům v současné době prochází revitalizací, loni nová střecha, letos nová spodní hydroizolace, příští rok je v plánu zateplení. Okna vyměněna za plastová před několika lety.

Byt je 4 roky po kompletní rekonstrukci a je k dispozici zařízený- je zde převážně nábytek dělaný na míru (vestavěné skříně ve vstupní chodbě, úložné prostory v koupelně a na WC, stěna v obývacím pokoji, pracovní stůl, vestavěná skříň v ložnici). Byt je vybaven kvalitními spotřebiči Gorenje, Mora, Electrolux, vše pořízeno nové v rámci rekonstrukce. Ložnice je osazena venkovními žaluziemi. V obývacím pokoji je rozkládací pohovka, v případě nutnosti ji lze rozložit na postel pro dvě osoby. V koupelně je sprchový kout, WC závěsné. Koupelna a WC jsou oddělené.

V okolí je kompletní vybavenost- školka, škola, restaurace, menší obchody, bankomat, autobusová i tramvajová stanice, koupaliště, lékárna, poliklinika. Je zde solidní dostupnost autem- cca 1 km od domu je vjezd do tunelu Blanka/Strahovského.

Property Characteristics

Listing ID569883
Layout2+kk
Floor4
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha54
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCE - Nehospodárná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.