Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • House
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 5+kk • 171 m² bez realitkyVodnická, Prague - Újezd u Průhonic

Vodnická, Prague - Újezd u Průhonic
PriceCZK 20,900,000


POZOR *** Zlevněno *** 12/2019 *** POZOR

Nabízíme k prodeji jedinečnou nemovitost ve staré zástavbě Praha 11 – Kateřinky. Pozemek je situován v klidné části obce. V těsné blízkosti MŠ Vodnická, prodejna potravin a služebna městské policie. Objekt je v těsné blízkosti Milíčovského lesu, s výbornou dostupností na metro „C“ Opatov.

Plocha pozemku č.265/465 je 641 m2. Zastavěná plocha rodinného domu 147 m2. Celková podlahová plocha rodinného domu 171,67 m2. Součástí rodinného domu je kryté parkovací stání o zastavěné ploše 26 m2, zahradní domek s venkovním skladem o zastavěné ploše 21,6 m2 a komplexně řešena zahrada. Objekt bude kolaudován 08/2019.

dispozice: Hlavní vstup RD je navržen z kryté vstupní terasy 3x4,2 m. Ze vstupního zádveří je přístup do komory, prostorného botníku, šatny a pokoje pro hosty. Pokoj pro hosty má vlastní koupelnu a přístup do zahrady přes vlastní terasu z masivního sibiřského modřínu. Na vstupní zádveří navazuje schodišťová hala prosvětlená světlíkem ploché střechy o rozměrech 1,2 x 2,4m. Ze schodišťové haly je přístup do technické místnosti se zdrojem tepla, samostatného wc a obytného prostoru. V obytném prostoru je příprava na nerealizovanou kuchyň / je připraven projekt včetně vizualizace / Obývací pokoj je propojen s exteriérem panoramatickým oknem HS portál. Terasa u obývacího pokoje je realizována z masivního dřeva sibiřského modřínu.

Schodiště je monolitické s nabetonovanými stupni. Obložené keramickou dlažbou. Ze schodišťové haly druhého podlaží jsou přístupné dvě identické ložnice orientované na východ /směrem do ul. Vodnická/ a jedna ložnice orientovaná do zahradní části. Velká ložnice má vlastní koupelnu a šatnu. Ze schodišťové haly jsou dále přístupné koupelna, samostatné wc, prádelna a pracovní kout s vestavěnou knihovnou.

konstrukce: Nosný systém je navržený z tvarovek Porothem 300 profi. Obvodová konstrukce je zateplena EPS tl. 160mm. Stropní konstrukce je monolitická tl. 210 mm. Střešní plášť je zateplen EPS a spodovými klíny EPS v tl. 280 – 380 mm. Hydroizolace je foliová Dekplan.

kontaktní email: prodavame@centrum.cz

Property Characteristics

Listing ID569557
Layout5+kk
Available from14/10/2019
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB
HeatingGas boiler
WaterFrom a public source
RizikaPrověřit »
Floor space171
Fully furnishedUnfurnished
Plot space641
Floor2
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
DesigneLuxurious
SewagePublic sewage

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.