Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+1 • 56 m² without real estateKarla Pokorného, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský Region

Karla Pokorného, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 7,000

+ Service chargesCZK 3,900
+ Refundable depositCZK 22,000


Pronajmeme slunný a teplý byt 3 + 1 (56 m2). Byt je situován ve 2. patře 4 patrového domu, v osobním vlastnictví, atraktivní lokalita Ostravy – Poruby. V okolí je možnost spousty příjemných procházek a vyžití (v těsné blízkosti parku Pustkovecké údolí). U domu parkoviště a v okolí další parkovací místa, pěší dostupnost obchodů a restaurací, zdravotního střediska, školky a školy (tichá zóna).

Byt je po rekonstrukci – plastová okna, plovoucí podlahy, dlažba, parkety, zděná koupelna a WC, nové vnitřní a venkovní dveře. Vybavení: kuchyňská linka, plynová deska, elektrická trouba, pračka, nízkoenergetické osvětlení, chodba - vestavěná skříň, ostatní pokoje nízkoenergetické osvětlení, jinak je byt bez vybavení. K dispozici sklepní kóje a také možno využít uzamykatelnou kolárnu. Zvířata nejsou dovolena.

Cena: 10.900 Kč nájem včetně záloh (zálohy = dodávka tepla, dodávka teplé vody, vodné a stočné, ostatní služby, elektřina a plyn). Elektřina a plyn budou přihlášeny na nájemce.

Property Characteristics

Listing ID565732
Layout3+1
Available from20/10/2019
OwnershipPersonal
Užitná plocha56
Fully furnishedPartly
Floor2
Building typePrefab concrete

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.