Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 6+kk • 270 m² bez realitkyK Zahrádkám, Beroun - Beroun, Středočeský Region

K Zahrádkám, Beroun - Beroun, Středočeský RegionPartially equipped • Garage
PriceCZK 13,900,000


Rodinný dům 6+2kk s celoročně obyvatelnou zimní zahradou, garáží a bazénem v exklusivní lokalitě Beroun, Na Homolce, kolaudovaný v roce 2010.

V přízemí se nachází zádveří, prostorná garáž, technická místnost (pračka, sušička, mycí vana, technologie) hala se schodištěm, pracovna, obývací pokoj s kuchyňským koutem, spíž. Na obývací pokoj navazuje celoročně uživatelná (vytápěná / klimatizovaná) zimní zahrada.

V patře jsou k dispozici dva dětské pokoje, každý se šatnou, tělocvična se saunou a ložnice o velikosti 40 m2, kterou lze použít i jako garsoniéru například pro dvougenerační bydlení.

V obou podlažích je k dispozici koupelna s vanou a sprchovým koutem a samostatné WC. K uskladnění slouží prostorná půda nad celým půdorysem domu.

Na pozemku se dále nachází zapuštěný bazén o velikosti 3,7 x 7,3 metru a polozapuštěný sklípek sloužící k uskladnění zahradního nářadí a sklizně. Zahrada z části užitková, se vzrostlými stromy a keři, na pozemku skleník. Na jižní straně malá vinice, 10 hlav révy vinné, stolní odrůdy. Neocenitelná je vlastní vrtaná studna, která i v suchých měsících poskytuje dostatek vody.

Vytápění je zajištěno plynovým kotlem doplněným o solární systém (roční náklady na vytápění cca 18.000 Kč). V koupelnách a kuchyni rovněž podlahové vytápění, v koupelnách topné žebříky.

V zimní zahradě je samostatné elektrické podlahové vytápění a výkonná klimatizační / topící jednotka. Pro celý dům platí výhodná elektrická sazba pro tepelné čerpadlo D 57d. Přebytek tepla ze solárních panelů v letních měsících pak slouží k ohřevu bazénu.

Centrální vysavač ve všech místnostech včetně garáže, kvalitu vzduchu zajišťuje výkonná rekuperační jednotka Atrea, rozvody ve všech místnostech. O bezpečí se stará elektronický zabezpečovací systém napojený na PCO. Ve všech oknech kromě garáže elektricky ovládané termoizolační rolety.

V oknech izolační trojskla, včetně zimní zahrady. Izolace domu minerální vata, zdivo - termoizolační cihly Liapor. Dům je postaven v prvotřídní stavební kvalitě. Fotodokumentace celé stavby k dispozici. Pro více info: 720 290 187 , e-mail: dum.beroun@seznam.cz

Mimořádná lokalita a mimořádně přátelské sousedské vztahy!

Property Characteristics

Listing ID562361
Layout6+kk
Available from01/01/2020
Floor2
Building typeLow-energy
AgeUp to 10 years
DesigneLuxurious
SewagePublic sewage
Floor space270
Fully furnishedPartly
Plot space1,037
OwnershipPersonal
EPCB
HeatingGas boiler
WaterFrom a public source
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace
Garage
New-build

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.