Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2 bedroom • 48 m² bez realitkyVídeňská, Brno - Štýřice, Jihomoravský Region

Vídeňská, Brno - Štýřice, Jihomoravský RegionPartially equipped
PriceCZK 2,700,000


Nabízíme k přímému prodeji bez realitní kanceláře byt 2+1 o vnitřní rozloze 48,34 m2 (56,39 m2 včetně sklepní kóje) v klidném vnitrobloku, který je orientovaný na jih (dvě okna na jih, jedno okno na východ).

Byt se nachází ve 2. NP v třípodlažním cihlovém domě umístěném v těsné blízkosti centra města, avšak odstíněném od silnice. Kompletní právní servis včetně poplatků je součástí ceny.

Byt tvoří prostorná kuchyň (12,5 m2), dva světlé pokoje (19,9 a 11,1 m2), koupelna s vanou (3,5 m2) a samostatné WC (1,2 m2). Náleží k němu také sklep o rozloze 8 m2. Celková podlahová plocha jednotky je 56,39 m2. Jedná se o byt vhodný k rekonstrukci, ale je k dispozici včetně následujícího příslušenství: vana, wc, baterie, kuchyňská linka, plynový sporák a trouba, dřez, plynové topidlo (WAW).

Dům prošel v letech 2013/2014 rekonstrukcí zahrnující sanační práce, nová plastová okna, zateplení a novou fasádu (na třech stěnách). Dokončení čtvrté stěny včetně výměny vstupních dveří jsou plánovány.

Dům je v bezprostřední blízkosti ulice Vídeňská, ale zároveň poskytuje klid svým umístěním ve vnitrobloku. Výborná dostupnost na dálnici (autem 5 min na D1) i do centra města (tramvají 10 min na Českou i Hlavní nádraží), tramvajová zastávka Nemocnice Milosrdných bratří je 50 metrů od domu. Veškerá občanská vybavenost je v nedalekém okolí.

Byt je možné ihned převést do osobního vlastnictví. Měsíční náklady jsou 2 256 Kč (fond oprav, voda, pojištění nemovitosti, správní poplatky, komíny, společná elektřina). Možno využít zahrádku u domu.

Property Characteristics

Listing ID557462
Layout2 bedroom
Available from23/09/2019
Floor2
Building typeBrick
Floor space48
Fully furnishedPartly
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.