Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 88 m² without real estateNepelova, Prague - Hloubětín

Nepelova, Prague - HloubětínPartially equipped
PriceCZK 7,190,000


Nabízím k prodeji nadstandardní velmi světlý byt 3+kk s balkonem o celkové výměře 88 m² (80 m² byt, 8 m² balkon) v Hloubětíně, ve velmi klidné lokalitě v těsné blízkosti Říčky Rokytka. Součástí areálu je soukromý park, jehož součástí je dětské hřiště.

Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje s okny a dveřmi s přístupem na balkon přes celou šíři pokoje, který je propojen s kuchyňským koutem (32 m²), dále z ložnice (17 m²) a pracovny nebo dětského pokoje (15 m²). Součástí bytu je také nadstandardně velká koupelna s oknem (7 m²), která je vybavena vanou a dále samostatné WC.

K bytu patří vnitřní parkovací stání v podzemních garážích v hodnotě 350 000 Kč a sklepní kóje, která je umístěna hned u něj.

Byt je velmi dobře dispozičně řešen, obývací pokoj je orientován na jih. V celém bytě je položena plovoucí podlaha, dveře včetně zárubní jsou dýhované, v ložnici a na chodbě jsou vestavěné skříně, kuchyně je vybavena spotřebiči Bosch (elektrická varná deska, trouba, digestoř, lednice a také pračka). Vše je součástí kupní ceny.

V případě zájmu možnost přenechání dalšího vybavení bytu.

Výborná dopravní dostupnost, cca 5 minut chůze na tramvaj, 10 minut na metro Kolbenova, vedle projektu je nově budován městský park s rybníkem, kolem domu vede cyklostezka. 10 minut autem je dostupné nákupní centrum Černý Most, Nákupní Galerie Harfa a Fénix, O2 arena atd...

Byt je v osobním vlastnictví.

Property Characteristics

Listing ID556423
Layout3+kk
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
Užitná plocha88
Fully furnishedPartly
Floor3
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.