Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • House
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Show all listings

House for sale 6+kk • 214 m² bez realitkyNa Návsi, Kunice u Říčan, Středočeský Region

Na Návsi, Kunice u Říčan, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 11,399,000


RODINNÝ DŮM 6+kk, S NÁDHERNÝM VÝHLEDEM DO ZELENĚ, TÉMĚŘ V CENTRU OBCE, SE VZROSTLOU ZAHRADOU, ODDĚLENOU PRACOVNOU SE ZÁZEMÍM, PŘÍJEMNÝM SOUKROMÍM RODIČŮ, VLASTNÍ STUDNOU...

Prostorný rodinný dům se nachází téměř v centru obce, mimo satelitní výstavbu, s překrásným výhledem do zeleně, obklopený vzrostlou zahradou,...a doslova pár kroků od místního rybníka a lesa. Sklep pro víno i uskladnění potravin, domek na nářadí a sportovní náčiní, či dětský mobiliář jsou jeho nedílnou součástí. Zahrada je rozdělena na část okrasnou a hospodářskou. V okrasné části se nachází malé jezírko, mnoho stromů a keřů, které opticky propojují zahradu s okolím. Při posezení na terase je výhled na okolní zeleň neopakovatelným zážitkem v každém ročním období. V hospodářské části nechybí skleník, zeleninová zahrádka, ovocné stromy a keře. Pro opékání vuřtů nebo grilování masa je určeno kamenné ohniště. Dva dospělé stromy nabízí umístění houpací sítě pro klidný odpočinek.

DŮM JE DISPOZIČNĚ VÝBORNĚ ŘEŠEN. Má dva samostatné vchody. Hlavní vchod pro vstup do obytné zóny a zadní vchod je určen pro oddělenou pracovnu s vlastním zázemím a WC. Tento prostor je zcela samostatný a přitom propojený s domem i vnitřními dveřmi. V hlavní obytné části je v přízemí velká předsíň, samostatná místnost na šatnu nebo pro domácího mazlíčka, velký pokoj s novou kuchyňskou linkou, místem pro jídelní stůl a obývací pokoj s krbem. Nechybí samostatné WC, technická místnost a mnoho úložných prostor. První patro propojuje dřevěné, velmi vzdušné a elegantní schodiště. Nespornou výhodou domu je PŘÍJEMNĚ VYŘEŠENÉ SOUKROMÍ RODIČŮ. V prvním patře se nachází oddělená ložnice s vlastní šatnou a koupelnou. Další tři pokoje rovněž mají své společné sociální zařízení. Z jednoho pokoje je výlez na půdu, kde je vytvořená herna. V domě jsou ještě dva úložné půdní prostory.

IS - vodovod i vlastní studna s pitnou vodou, kanalizace, elektřina, plynové vytápění, možno využívat i krb. Podlahy jsou dřevěné a dlažba. Na střeše je betonová taška, střecha je zateplená, obvodové zdivo - Porotherm 44.. Příjezdová komunikace z hlavní silnice je asfaltová. Komunikace a zpevněné plochy na pozemku jsou tvořeny zámkovou dlažbou. Součástí domu je garáž pro jeden automobil, dále jedno zastřešené stání a minimálně dvě další parkovací místa.

V obci se nachází základní i mateřská škola, dva obchody s potravinami. Billa a drogerie Teta jsou vzdáleny zhruba 1 km ve Strančicích. Kulturní i sportovní vyžití nabízí areál zámku Berchtold, kde jsou k dispozici tenisové kurty, golfový simulátor, výborná restaurace, ubytování, koncerty a divadla pod otevřeným nebem, plesy, atd.... V obci nechybí ani fotbalový klub s se třemi hřišti, ve vedlejší obci je kromě fotbalu také hokej. Autobusová zastávka je asi 300m od domu. 5 min trvá cesta autobusem do Strančic, odkud navazuje vlak, který je na Hlavním nádraží v Praze za 35 min. Autem - exit 15 po D1. DŮM JE JIŽ NYNÍ PŘIPRAVEN K PŘEDÁNÍ NOVÉMU MAJITELI!

Property Characteristics

Listing ID554013
Layout6+kk
Plot space1,661
OwnershipPersonal
EPCC
Floor space214
Fully furnishedPartly
Floor2
Building typeBrick

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.